Tuesday 22 November 2011

Kleurstof donker haar Blonde

Blonde look is zeker niet dom, in feite, het is synoniem met sexy, brutale look. Kijk naar de zwoele diva's als Marilyn Monroe, Paris Hilton, Pamela Anderson, die allen pronken grote blonde haren. Echter, als je van nature donker zwart of brunette haar hebt, moet u beschikken over geaarzeld om te gaan vullen blond, dat is eigenlijk best verstandig. Meeste haar deskundigen raden u aan Kleur uw haar binnen 3 tinten van uw natuurlijke haarkleur. Following dit idee zou je nooit kunnen gaan blonde, als je donker haar. Licht bruin of rood is het maximum dat je kunt bereiken met je donkere mop. Echter, als je verstandig kleurstof donker haar blond, dan kun je misschien in staat zijn om de gewenste schaduw van blonde bereiken. Ook gelezen over haarkleuring ideeën.
Hoe donker haar Dye Blonde
Als je denkt aan gaat blond, de eerste optie die je moet over nagedacht is pak de 'dye je haar blonde' kit verkrijgbaar in de supermarkt en vervolgens probeert om je haar blond verven zelf. Dit is zeker een optie, alleen als je rampzalige resultaten wilt. Als u deze kits voor het verven your donker haar blond, dan zal het eindresultaat goedkoop, koperkleurig oranje kleur, dat is een verre schreeuw van het platina blonde haar dat je gewenst voor zijn. Zo, het verven je haar blond is zeker niet een doe het zelf klus die je moet thuis proberen met de hulp van commercieel verkrijgbare kits. U kunt zoeken professionele hulp om de klus te krijgen of je kan proberen het bleken van uw haar, als je geen andere keuze hebben, maar het zelf te doen. Lees ook haarkleuringen ideeën voor donker haar.
Hoe donker haar Dye Blonde Met behulp van een Bleach
Vloeibare hair peroxide en haarbleekmiddel poeder zijn de twee essentiële dingen die u nodig zult hebben als je wilt voor het bleken van je haar thuis. Peroxide is beschikbaar in variërende sterkte variërend van 10 tot 40. Voor het beste resultaat, raden wij peroxide 40. Meng gelijke hoeveelheden van peroxide en bleekpoeder, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Gebruik altijd een plastic of papier container, die niet reageren met de ingrediënten. Trek je handschoenen aan en start de toepassing van de pasta op je haar. Begin te werken van de uiteinden naar de hoofdhuid. De reden is, de warmte van de hoofdhuid stimuleert het peroxide om sneller te werken, dus als je een nog schaduw van blonde is het het beste om te werken vanuit eindigt de hoofdhuid willen. Je kan hebben om het bleekmiddel op je haar laat gedurende 10 minuten tot een half uur, afhankelijk van de natuurlijke kleur van je haar. Het bleekproces wordt geleidelijk als het haar veranderingen van donker bruin tot lichtbruin tot rood naar oranje en tenslotte blond. Als u gitzwart haar dan een zitting van het bleken niet voldoende om de kleur van uw haar blond. Zo kan u de procedure herhalen na 36 uur om de gewenste resultaten te bereiken. Meer over hoe het bleken van haren blond.
Hoe donker haar Blonde Dye zonder Bleach
Bleken niet altijd een voorkeur, omdat het de neiging om te vertrekken je haar droog en lusteloos. Andere optie is het kopen van de kit van haarkleurmiddelen en ontwikkelaar, die gemakkelijk beschikbaar in de markt. Echter, in plaats van de dekking van uw volledige hoofd met de haarverf, concentreren op de nadruk op een paar haren op een moment. Dit een lang proces zoals u wellicht moeten gaan inzake kleurstoffen enkele highlights elke week. Toch is dit een veilig proces, zoals u wellicht niet al te veel als de baan mis gaat zorgen. Bovendien geeft ruim de tijd om u en anderen rondom u vertrouwd te raken met je nieuwe look. Zo, dit is de beste manier om donker haar blond te verven. Lees ook zwart haar met blonde highlights.
Dyeing je haar platinablond kan vrij gewaagde taak worden, vooral als je erg donker haar hebt. Dus zorg ervoor dat als dit nieuwe look zal uw huid toon en functies of niet geschikt. Anders, altijd houden aan 3 tinten lichter of donkerder van uw natuurlijke haarkleur. Heb je minder kans om hier mis gaan.

No comments:

Post a Comment