Friday 4 November 2011

Paraffine bad

Heb je gehoord van de paraffinewas bad? Paraffinewas is een soort bad van warmte behandeling die opwarmt kleine gewrichten in handen en voeten en wordt gedaan om pijn te verlichten in de gewrichten. Paraffinewas bad recept impliceert zacht, plooibaar, en non-vette wax geïnfundeerd met olie. Paraffine bad kits zijn verkrijgbaar in verschillende maten, sommige kleinere voor handen, terwijl sommige grotere voor de benen. De buitenmantel van het apparaat is gemaakt van vlamvertragend kunststof, die blijven koel aan te raken wanneer in gebruik. Tegenwoordig hebben bedrijven komen met paraffine met verschillende geuren, waardoor het toevoegen van de aromatherapie effect aan.
Paraffine Wax Bad Voordelen
Paraffine bad voor de artritis; paraffine bad behandeling kan gemakkelijk worden uitgevoerd thuis en is een van de beste manieren om kleine pijntjes en pijnen te verzachten. Dit is waarom fysiotherapeuten, artritis specialisten enz., zijn paraffinewas bad aanbeveelt voor artritis sinds 1962. De paraffine bad warmt het weefsel en spieren en verlichting te brengen van spierpijn. Lees meer op artritis behandeling.
Paraffinewas Bad voor gewrichtspijnen; de paraffine bad therapie wordt ook aanbevolen voor patiënten die lijden aan pijn veroorzaakt door verstuikingen, stijve gewrichten en stammen. Deze therapie verwijdert overtollige vloeistof uit het omringende weefsel rond het gewricht en zal pijn en stijfheid verlichten rond het gewricht. Dus kunnen mensen met andere gewrichtspijn problemen zoals tenniselleboog, tendentieuze, bursitis en andere kwesties zoals vermoeide spieren, gehavende weefsels, enz. ook profiteren van dit bad therapie. Pijn gecontracteerde van sportblessures kan ook worden verlicht door deze therapie.
Paraffine Wax Bad voor Skin; paraffine bad voor handen is ook goed want afgezien van verlichten van pijn door verhitting de weefsels van de spieren, laat ook de huid van de handen gehydrateerd en zacht. De paraffine wax bad verhogingen doorbloeding in de huid en helpen afzwakken huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en droge, gebarsten huid. Dit bad wordt ook gebruikt in salon manicures, pedicures en paraffine gezichtsbehandelingen.
Paraffine bad Instructies en Werken
Commercieel beschikbaar paraffinewas baden lijken op een klein bad dat gemakkelijk kan bieden aan de hand, elleboog of voet. Ze kunnen worden beschouwd als natuurlijke behandeling aangezien drugsvrij. Het apparaat bestaat uit een container die paraffinewas vasthoudt en kan absorberen en behouden warmte. Dient men de blok van wax plaats en het te smelten toestaan. De wax kan nemen ongeveer 6 - 12 uur te smelten, waarna u uw pijnlijke hand, elleboog of been onderduiken. Religieus Volg de instructies van de fabrikant met betrekking tot temperatuur van het bad, enz. opdat je je hand verbranden.
Als u uw pijnlijke been, hand of elleboog onderdompelen in de gesmolten wax, is een wasbekleding ontwikkeld. Het is beter om het getroffen gebied dip drie tot vier keer, aangezien het zal zorgen het getroffen gebied krijgt behoren gedekt. On koeling, de was vormt een warme omhulsel rond het getroffen gebied en de warmte van de wax transfers naar de pijnlijke gewricht. Houd uw handen steady, om zo niet de waszegel breken. Verpak uw hand met een handdoek om de isolatie te verhogen. Verlof de wax on voor ongeveer 20 minuten, waarna moet u afpellen de wax. De warmte overgedragen verbetert de bloedcirculatie in de pijnlijke zone, vermindert de ontsteking en ontspant de strakke spieren, en daardoor een opluchting. Bovendien wordt de paraffine gemengd met olie, die doordringt in de huid en verzacht het. Zodra u klaar, moet u de gesmolten wax stam met gaas en opslaan in haar container voor het volgende gebruik.
Men moet bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen terwijl handling paraffinewas bad. U moet nooit toepassing paraffinewas op open bezuinigingen en zweren. Echter hoeft u niet wachten tot jij pijn de voordelen van een paraffinebad genieten. Je zou kunnen gebruik maken van een paraffinebad voor de training, die u helpt stijve gewrichten los te maken, waardoor u gemakkelijker te oefenen. Bovendien, als u lijdt droge winter huid, kunt u gebruiken om uw huid kalmeren.

No comments:

Post a Comment