Sunday 13 November 2011

How voor de mijten Kill

Er zijn verschillende soorten mijten die gevonden worden in onze huizen. Onder hen, huisstofmijt zijn de meest voorkomende vorm van mijten. Ze zijn een vorm van microscopisch kleine bugs die leven op de dode huidcellen van mensen en dieren. Als de dode huidcellen zijn meestal vinden op onze beddengoed, kussens, knuffels, meubels, tapijten, enz., huisstofmijt worden gevonden maximum in hen. Dan zijn er spintmijten die zich voeden met kamerplanten. Oormijt zijn te vinden op de huisdieren in uw huis. Deze mijten zijn niet gevaarlijk voor onze gezondheid, maar ze allergieën veroorzaken. Om deze redenen, mensen willen graag weten hoe voor de mijten te doden.
Hoe natuurlijk Kill Mijten?
Wanneer uw huis is besmet door mijten, probeer dan om het gebruik van chemische stoffen te vermijden om ze te doden, omdat ze schade kan berokkenen aan de kinderen en huisdieren in uw huis. Hier zijn enkele natuurlijke manieren om zich te ontdoen van elke vorm van mijten uit verschillende delen van uw huis:
Wassen: Dit is de eenvoudigste methode om mijt te doden slopen, dekens, linnengoed, lakens, kleding, beddengoed van uw huisdieren, enz. Het water wordt gebruikt voor het wassen van hen dient heet te zijn en moet de temperatuur zo hoog als 130 ° F of meer . Zelfs een zeer goede wasmachine zal niet in staat om de mijten te doden, tenzij en totdat het water gebruikt voor het wassen is niet heet. U kunt toevoegen wat eucalyptusolie, samen met het reinigingsmiddel in het warme water voor betere resultaten. Dit wasprocedure moet een keer worden herhaald in elke twee weken.
Invriezen: Bevriezen is de beste optie beschikbaar voor de mijten te doden in kussens. Er zijn enkele andere items zoals de knuffels, kussens, etc die niet kan worden gewassen, maar ze hebben ook huisstofmijten in hen. Plaats zij items in plastic zakken en leg ze in de vriezer voor de hele dag. Neem ze uit en u zult zien dat het grootste deel van de mijten worden gedood. Herhaal het nogmaals, indien nodig.
Zonlicht: Huisstofmijten haat de warmte van zonlicht. Op een zonnige dag opgemaakt alle de dekens, kussens, kussen en deze andere items out in de zon. Hang ze allemaal in waslijn en omhoog met een bezem hij sloeg dat alle huisstofmijt alsmede dode huid puin zal vallen. Kooien en beddengoed van uw huisdier kan ook worden opgemaakt in het zonlicht om de mijten te doden. Verwijzen ook naar hoe zich te ontdoen van de huisstofmijt.
How voor de mijten over Huisdieren Kill?
Wanneer mites uw huisdieren binnenvallen zoals katten en honden, dan ze meestal invloed hun oor grachten. Is het hetzelfde type mijten dat zowel katten en honden infecteren. De aanwezigheid van oormijt in de oren veroorzaken ze irritatie die kan leiden tot oorontsteking. Een oplossing van azijn en water kan worden gebruikt als oordruppels te doden oormijt. Over-the-counter geneesmiddelen zijn ook beschikbaar die kunnen worden gebruikt om mijten op honden & katten doden. Echter, als sores then hebben gevormd moet u uw huisdier naar de dierenarts, die kan antibiotica voorschrijven om de mijten te behandelen. Als u een huisdier rat, inspecteren het lichaam van de rat regelmatig voor mijten detecteren. Als u vindt tekenen van mijten, dan is raadzaam om een ​​dierenarts bezoeken. Probeer niet om medicijnen die worden gebruikt voor hond of kat behandelingen gebruiken. Dierenartsen vaak toedienen sprays die kan doden mijten op ratten. Om meer te weten te verwijzen naar oormijt bij honden en honden oormijt.
How voor de mijten planten Kill?
Spintmijt is een soort plaag die leven op de bladeren van de planten. Ze kunnen grote schade aan de plant en dus moeten ze worden gedood. Een mengsel van alcohol en water is een van de beste natuurlijke gemaakt insecticiden. Mix gelijke hoeveelheden water en mengsel en giet het in een sproeiflacon. Spray het mengsel hele de besmette plant met bijzondere aandacht onderaan de bladeren. Dit komt omdat spint meer gevonden onder de bladeren.
Nu weet je hoe voor mijten doden zonder het gebruik van enig schadelijke chemicaliën. Teneinde verdere herhaling van mijt infestatie voorkomen, u moet houden uw huis grondig schoon hele tijd. Voor dit doel, dan moet je elk hoekje en hoek van uw huis regelmatig stofzuigen. Handhaven uw huis bij een lage temperatuur en vochtigheid, omdat mites genieten van een warme en vochtige omgeving. Te beschermen uw planten van mijten, ervoor dat u geeft hun voldoende hoeveelheid water, zoals droogheid van planten groei bevorderen van mijten op hen.

No comments:

Post a Comment