Saturday 26 November 2011

Hoe maak je een SMS-bericht naar een mobiele telefoon

Deze dagen verzenden van tekstberichten of 'texting' geworden een vrij gemeenschappelijke vorm van communicatie. Hoewel mensen klagen dat het is beslist eenzijdig, maakt het niet af te schrikken ons te zenden! Dus hoe je een SMS-bericht te sturen naar een mobiele telefoon!
Waarom Stuur een tekstbericht naar Cell Phone
Zoals ik al zei een SMS-bericht van vandaag heeft hetzelfde doel dat de telefoon machine niet, te lang geleden. Wat bedoel ik?
Nou! SMS-berichten worden beslist eenzijdig. Dus als je wilt wat slecht nieuws te sturen naar iemand, je liever de tekst hen eerder dan bellen ze. Zeker dat ze bellen u terug, maar dan is de kans hoeft te het slechte nieuws met hen bespreken zijn aanzienlijk verminderd. Het SMS-bericht is ook handig als u wilt in contact blijven met mensen. Bijvoorbeeld, je had een vriend op school en jullie hebben het dreef af nu en niet hebben voldaan voor een jaar of zo. Het wordt een beetje lastig te bellen ze op en je nauwelijks te vinden onderwerpen die u twee kunnen praten. Maar de tekst bericht binnenkomt vrij handig hier weer. Verzenden van een tekstbericht is een zoete manier zeggen dat ik niet vergeten over u sans de onhandigheid van praten.
Vandaag als mensen zijn begonnen steeds drukker, zij niet kunnen, of misschien niet in de juiste gemoedstoestand aan, chit-chat. Voer sms'en, waarmee de ontvanger zijn ruimte. De ontvanger kan antwoorden wanneer hij of zij kan dan en je zowel kunt behalve wat tijd voor jezelf waar je gemakkelijk kunt praten.
En hoe ik je kunnen vergeten de rol van de SMS-bericht in relaties! Ik ben gekomen over zo veel mensen die teksten er iemand ze echt als een 'goede nacht' of een ander zulke lieve bericht markeren hoeveel de laatste middel om het eerste. Een tekstbericht is als de brieven die lovers uitgewisselde in het verleden. Misschien minder origineel en minder persoonlijk, maar de tijden zijn a-changin '! Heb je interesse? Hier zijn enkele schattige berichten naar versturen naar uw vriendin en schattige berichten naar versturen naar uw vriendje.
Hoe een Tekstbericht Verzenden naar een Cell Phone
Ik denk nadat alle voordelen van het tekstbericht die ik hebt gemarkeerd, je bent heel misschien gestimuleerd door het idee van texting iemand! Dus hier is hoe de tekst een andere persoon in 8 eenvoudige stappen. Nu begrijp ik dat elke cel telefoon verschillend is. Dus ik zal proberen om de stappen zo standaard als mogelijk is; Stap # 1: Druk op de 'menu' knop op uw mobiele telefoon. ; Stap # 2: Ga naar 'berichten'. De naam 'berichten' kan niet hetzelfde zijn in alle mobiele telefoons dus ga naar het pictogram dat lijkt op een envelop. ; Stap # 3: Selecteer 'tekstbericht' of 'schrijf een nieuw tekstbericht'. ; Stap # 4: Begin met typen. Er zijn twee belangrijke instellingen op de texter, multitoetsmethode en T9 woordenboek. ; Stap # 5: Je weet dat het T9 woordenboek als wat je ook typt komt met onderstrepen een. Neem nu een goede harde kijken naar uw telefoon. Er zullen enkele letters op de toetsen. Druk op de knop, een keer, voor welke teken dat u wilt. Veronderstel u wilt schrijven 'John', zult typt '5646 '. ; Stap # 6: Als uw telefoon is niet op de T9 woordenboek instelling, dan heb je aan een knop een aantal keren om te komen tot het gewenste teken drukt. Bijvoorbeeld als u wilt typen 'John' in Multitap. Je zal moeten '56664466 "pers. U drukt op '6 'driewerf want' o 'is het derde brief voor de '6' knop na 'm' en 'n'. ; Stap # 7: De spatiebalk en de volledige stop buttons verschilt van de ene cel telefoonmaker naar de andere. Maar meestal Sony Ericsson telefoons hebben de '#' sleutel als het ruimte en '1 'als de volledige stoppen. Nokia mobiele telefoons hebben '0 'als de spatiebalk en '1' als de volledige stoppen. ; Stap # 8: Druk nu op 'verzenden'. De telefoon zal u vragen wie je wilt verzenden het naar. U kunt intoetsen het aantal de persoon of typ de naam (in Multitap, mind u!) van de persoon indien hij / zij is in uw contacten lijst. ; Dus nu als u wilt iemand een bericht zeggen dat 'ik later zal call', op een Nokia telefoon in multitap verzenden, zult u drukt
'44409444555 +5.550.222 2,555 55505552833777 '
De ruimte tussen geeft aan dat u een beetje te wachten voordat u op de knop te drukken zodat de cursor op het typen van de volgende letter.
In een Nokia T9, wordt u op
'40945502255052837 '
Oh, bijna vergeten, om iets te verwijderen die u hebt getypt, drukt u op 'c' of 'clear'!
Denk multitoetsmethode typen is te taai? Check out dit artikel op tekstbericht afkortingen. Waarschuwing! Misschien niet werken in t9 woordenboeken!
Zodat nu weet je hoe een tekstbericht sturen naar een celtelefoon. Wist u dat u zou kunnen een SMS-bericht van de computer en versturen? Dat klopt je niet altijd hoeft te SMS-bericht te sturen naar een telefoon van een telefoon! Je moet je op een van die 'vrije messaging' websites, en daar te registreren. En ze zullen versturen van uw berichten voor u!

No comments:

Post a Comment