Wednesday 9 November 2011

Hoe maak je een Koffieapparaat Schoon

Gorgeous kijken, aantrekkelijke koffiezetapparaten onlangs gekocht uit de winkel hebben de neiging om hun sparkle verliezen na enkele keren gebruik. Bovendien vlekken gemaakt door koffie oliën kunnen tot het geven van een onaantrekkelijk kijken voor het koffiezetapparaat. Om de uitstraling van het koffiezetapparaat en de koffie die niet smaakt raar voor te bereiden, moet de apparatuur reinigt minstens een keer per maand. Nu als u zich afvraagt ​​waarom moeten we het koffiezetapparaat schoon eenmaal per maand, toen het werd gemaakt voor het gemak de mens en niet voor een pijn worden in de nek, dan moet je begrijpen dat de koffie-machine de neiging op te bouwen deposito's van de harde water en olieachtige koffie deposito's ten tijde van het brouwen. Als gevolg daarvan krijgt de smaak van bereide koffie veranderd als gevolg van de doorsijpelen van de deposito's in de vers bereide koffie. Nu, dat we weten waarom het schoonmaken van het koffiezetapparaat van essentieel belang is laten we weten meer over hoe je een koffiezetapparaat schoon te maken.
Hoe maak je een Koffie-/theevoorzieningen Schoon met azijn?
Azijn is vrij van toxines en dient als een effectief reinigingsmiddel als zijn zure eigenschappen ontbinding van de mineralen en oliën achtergelaten na het brouwen. Voor het reinigen van het koffiezetapparaat met azijn, net Meng gelijke hoeveelheden van witte azijn en water en giet dit mengsel in het waterreservoir. Zet het apparaat aan en laat een paar koppen doorlopen. Vervolgens het apparaat uit en laat het mengsel om te zitten voor een uur. Nogmaals start de machine. Vervolgens ontdoen dit mengsel en giet plain water in zijn plaats. Toestaan ​​dat de water aan het lopen door een paar keer, totdat u stopt met het krijgen van de geur van azijn. De karaf (glazen container met koffie) en filter kan worden gewassen in de vaatwasser uppermost rack. Lees meer over koffiezetapparaat schoonmaken met azijn.
Hoe een Koffie-/theevoorzieningen Schoon met bakpoeder?
Reinigen van de koffiezetapparaat met zuiveringszout wordt aanbevolen om worden verricht zodra elke week. Schoon te maken, proberen en verwijder de karaf de plastic deksel als de mogelijke en laat ze weken in een oplossing van afwasmiddel. Ondertussen naar je de filter schoon, vul de gootsteen met lauw water (half). Into dit water voeg 5-8 eetlepels zuiveringszout. Meng goed en gebruiken deze oplossing voor de filterkorf schoon. Dit kan worden gedaan door afvegen de mand schoon met een vaatdoek dompelde in de zuiveringszout. Na een grondige vegen sessie spoel het apparaat met water. Terwijl spoelen zorg ervoor dat je het deel van het koffiezetapparaat waaruit het water druipt over het filter goed gespoeld, omdat dit een gebied waar koffie oliën de neiging om te bouwen.
Hoe maak je een Koffie-/theevoorzieningen Schoon met citroensap?
Als u niet hebt azijn thuis en zich afvraagt ​​hoe een koffiezetapparaat reinigen zonder azijn, dan kun je proberen behulp citroenzuur plaats. Na waarborgen de koffie mand is leeg, lopen sommige koud water via de koffiezetapparaat. Gooi dit water. Vervolgens neemt u gelijke hoeveelheden geconcentreerd citroensap en het water en giet dit mengsel in de gespoelde koffiepot. Toestaan ​​deze oplossing in het apparaat gedurende 15 minuten sit voordat draaien op de koffiezetapparaat. Zet en laat de citroen oplossing om te werken via het apparaat. Vervolgens uitschakelen en laat de citroen oplossing binnen gedurende 15 minuten afkoelen voordat draaien weer. Ontdoen dit citroenzuur oplossing na de tweede spoel en tweemaal spoel de apparaat met koud water. Doorweek de koffie pot en filterkorf in de gootsteen gevuld met schotelwas vloeibare oplossing en wassen goed.
Hoe maak je een Koffieapparaat Schoon met bleekwater?
Ontdoen enige inhoud uit de karaf en vul hem met warm water. Laat wat ruimte voor het bleekmiddel in te loggen Schenk ½ kopje bleekwater komen in het warme water en laat het zitten voor 15 minuten. Draai de koffiezetapparaat op en laat het doorlopen. Laat deze oplossing om hier te staan ​​voor nog eens 30 minuten, voordat gooi de oplossing. Vul de karaf met vers, warm water en zet het apparaat te laten draaien, een cyclus. Verrichten deze procedure met meer verse warm water om ontdoen van alle bleekwater residuen.
Lees meer op:; Cleaning Coffee Makers - Hoe Reinig een Koffie-/theevoorzieningen; Space Saver Koffie Makers; De winkels zijn overspoeld met commerciële producten aan uw koffiezetapparaat schoon. Hoewel deze commerciële producten verschijnen aantrekkelijk en effectiever, wat je eigenlijk doet is beschietingen out uw hard verdiende geld op sommige zuur of plain oplosmiddel gewikkeld in een fancy pakket. Het is beter om natuurlijke producten die beschikbaar zijn thuis-stick op een regelmatige basis, in plaats van toevlucht te nemen tot dure commerciële producten.

No comments:

Post a Comment