Sunday 27 November 2011

Muizenval auto

Muizenval wagen een innovatieve voertuig dat voor de voortbeweging uit een muizenval is. Ja, muizenval, net als in vallen voor het vangen van muizen. Interessante, nietwaar? These muizenval auto's worden zeer vaak gebruikt tijdens het lesgeven natuurkunde en helpen studenten kennen en begrijpen natuurwetenschap technieken en ook helpt bij hun wetenschap eerlijke projecten. Het draagt ​​ook in gebouw probleemoplossende vaardigheden, ontwikkelingslanden ruimtelijk bewustzijn time management in studenten. Dit project heeft dus veel voordelen voor studenten en top het geheel, het bezielt een gevoel van samenwerking als een team doet het. In het geval dit intrigeert je, de onderstaande tekst zou waarschijnlijk uw dorst lessen van kennis over muizenval auto's.
Mouse Trap Voertuig
Structuur en vormgeving; Dit voertuig kan meerdere muizenvallen of enorme muizenvallen voor extra kracht. Vierwielig auto zijn zeer gemeenschappelijk, maar er zijn 3 verrijdbare personenwagens. Voor het vergroten van de afstand van de auto kan reizen kan worden gedaan door het vervangen van de string die de as met behulp van een rubberen band trekt. Deze auto wordt aangedreven door een spiraalvormige torsie veer bevestigd aan een muizenval. Bijgevolg wanneer u een muizenval monteren, is de veer in de eerste plaats twisted buiten haar evenwicht, zodat het aanzienlijke koppel van toepassing op de bar na de val is gesloten. Koppel, is de neiging van de kracht om een ​​object te roteren. De muizenval bar, reist door een boog van ongeveer 180 graden en die beweging moet worden toegepast en gebruikt om de auto as of wielen te verplaatsen. Als u geen wilt dit allemaal te doen of in korte beginnen, deze dagen kunt zelfs kant en klare pakketten waar je gewoon de muizenval de auto monteren. Er zouden aanwijzingen gegeven, dus je hoeft niet na te denken over enge dingen zoals torsie, wrijving, koppel en ga zo maar door! Laten we nu overgaan tot daadwerkelijk maken en zien hoe een muis val auto te bouwen. Lees on muizenval auto.
Muizenval Car Stapsgewijze instructies; Stap # 1; Verzamel het materiaal dat nodig voor een muizenval auto. U kunt verschillende set van materialen. Maar deze zal worden gebouwd met behulp van een muis val van 4 ogen haken, 6 ballonnen, 2 Bic pennen (de goede soort), 2 toppen van pop blikjes (voor de serieuze misschien ringen of anderszins enige andere buigbaar metaal), een string, 4 CD's / DVD's (eenmalig identiteitskaarten), 3 CDR's en een lege doorzichtige ding uit de top van een spil.
Stap # 2; Maak de sketch pennen houdend holle plastic cilinders door de voorklep en de terug uit hen. Dan, wat je moet doen is het nemen van de ballonnen, snijden in hun boven-en onderkant af. Strek ze over 2 CD's. Deze zullen worden je rug wielen. Dit zal helpen in tractie als gewoon CD's zal zeer glad.
Stap # 3; inventariseren van de vraag of het oog haken passen over de pennen. Ze kunnen niet worden 'alleen over dat er' want dan zouden ze draaien niet. Wat we willen is dat ze passen op een manier die hen ervan weerhoudt los genoeg om gemakkelijk te draaien. Zij mogen echter niet genoeg zijn als verliezen luid geratel uit. Als ze dat niet doen, maar zorg ervoor dat je iets te buigen, waardoor ze een beetje rammelen. Onder muizenval auto bouwinstructies, dit is een cruciale. Als de wielen zijn afhankelijk van deze stap.
Stap # 4: Ongeveer, inspelen op de centrum van een van die Bic pennen en een gat op dat punt te maken. Het moet groot genoeg zijn om de string te nemen. Een gemakkelijke manier om dit te doen is aan het oog haak schroef in de pen en het uit.
Stap # 5; Neem de pen en duw de string in het. Haal het uit op een van de zijkanten. Als de string genoeg is door middel van de pen, das iets aan de andere kant. Trek het terug door en zorg ervoor dat het object of de knoop stopt tegen de andere kant van het gat.
Stap # 6; Nu samen met de korte zijden, de 4 oogjes schroef in de muizenval. Probeer en onderhouden van de diepte, ongeveer hetzelfde. Dit zal helpen de as later door hen gaat is enigszins recht. Zorg dat u niet de muis val meer dan vereist crack. Dit is zeer belangrijk als het gaat om muis val auto instructies.
Stap # 7; Plaats de vooras - de holle pen, door hem via pop tabbladen. Knijp ze naar de pen te houden de pen zijwaarts bewegen en te houden deze tabbladen stabiel. Verdere, om hen te helpen spin vrijer, buig hen weg van de eyelets genoeg. Zorg ervoor dat het draait goed.
Stap # 8; Nu is het tijd voor voorwielen. Wikkelen van een ballon rond de pen vast in de eerdere stap, proberen om het te vouwen op een manier dat het lijkt zoiets als een wig op de rand van de pen. Draai een van sans CD's ballonnen op hen op. De richting moet gelijk in die u wikkelde de ballon en wig het op de pen. Punt is zo recht mogelijk en stabiel in verband met de val. Doe het zelfde ding met het andere uiteinde van de pen voor uw muis val auto.
Stap # 9: Het is aan de beurt voor de achteras. Om die druk op de pen, met inbegrip van de string in oogjes aan de achterkant. Laat de touwtjes worden getrokken door de oogjes om ze te krijgen tussen de ogen. Het geval u ze wilt verbreden, hen glijd door de kloof. Volg deze door koppelverkoop de string aan de bovenkant van de klep. Deze flap zal bewegen als de val veren.
Stap # 10; De achterwielen zijn om precies te zijn bevestigd als de voorwielen. Dan, voorzichtig draaien de achterwielen in de achterwaartse richting. Om zeker te zijn van de richting, zet de muizenval auto op een oppervlak en tien naar achteren trekken. Til de flap een beetje wanneer het begint te vangen en te draaien tot de val begint met het laden te houden. Blijf dit doen, totdat het is, helemaal naar achteren getrokken. Hitch het zoals je zou in het algemeen doen tijdens het opzetten van een muizenval. Een van de belangrijke muizenval auto tips is dat hier wel een beetje van de zorg. Als de tekenreeks snaps, de val zal sluiten in een handomdraai en alles wat in de weg zal geraakt worden. Zo vermijden krijgt in standpunt dat 'au' door zorgvuldig.
Stap # 11; Uiteindelijk, om uw muis val auto mobiele, tikt de trigger en daar ga je! Als de wielen lijken dun en stabiel zijn, stel ze, haal ze rechtere en geef het nog een schot. Hopelijk deze keer goed dient te worden op zijn manier, als op alle zij niet voor de eerste run!
Muizenval auto kan worden gemaakt van absoluut alles wat je dagelijks gebruikt, behalve voor de muizenval, die moet er zijn! Natuurlijk, kunt u variaties en maken het met behulp van geavanceerde high tech gereedschap en het graag!
Tot slot, hier beëindig ik mijn verhandeling of liever iets wat lijkt op een proefschrift op de muis trap auto!

No comments:

Post a Comment