Tuesday 8 November 2011

Hair Moisturizers voor Afrikaanse Amerikanen

In het algemeen, de haren van Afro-Amerikaanse vrouwen de neiging om snel weer droog na een wasbeurt. Om een ​​goede weergave van zwart haar, een goede haarverzorging moet worden genomen om haar vocht vast te houden. Vanwege de droogte wordt veroorzaakt door een gebrek aan vocht, het haar wordt te onhandelbaar en ongeorganiseerd. En dit irriteert zeker de meeste Afrikaanse Amerikaanse vrouwen.
Afro-Amerikaanse Hair Care Products
Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid van Afrikaans-Amerikaanse haarverzorgingsproducten verkrijgbaar in schoonheid winkels. Het enige doel van dergelijke producten is tot zwart haar mooi te maken door het houden van het vocht in het haar. Er zijn haarverzorging kits die haarverlies oliën bevatten, vochtinbrengende shampoo, Afro-Amerikaanse hairstyling producten, en haar moisturizers voor Afrikaanse Amerikanen. Deze producten zijn vooral nuttig voor zwarte vrouwen die krullend haar, die niet kunnen worden beheerd en gemakkelijk in te stellen. Bovendien zijn deze producten ook niet ruw op het haar, en doen geen schade. Laten we ons meer te bespreken op haar moisturizers voor krullend haar en andere vormen van zwart haar.
Beste haar Moisturizers voor zwart haar
Als u op zoek naar de beste haar moisturizers voor Afrikaanse Amerikanen, het hangt allemaal af van het type en de textuur van het haar je hebt. In het algemeen, goed haar moisturizers voor natuurlijke haar bevatten eiwitten die je haar voedt en behoudt zijn vocht. Organische hair moisturizers vormen van natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, avocado, en jojoba-olie, waardoor het haar zachter. Voor een goede conditionering van zwart haar, wordt voorgesteld om een ​​geschikte hair moisturizer gezegd, een douche-cap dragen, en bewaar deze voor een half uur. Deze procedure is een keer te worden gevolgd in de twee weken.
Bij de keuze van hair moisturizers voor Afrikaanse Amerikanen, moet je een die goede inhoud van het water heeft te kiezen. Je moet ook controleren of het product is "bevochtigingsmiddelen": dit zijn stoffen die water absorberen uit de atmosfeer. Er wordt voorgesteld om afstand te houden van het haar moisturizers de inhoud van het minerale olie, die alleen de vacht van de haren hebben en maken ze glanzend, maar op geen enkele manier om het haar vochtig. Tea tree olie is ook een zeer nuttig ingrediënt dat je nodig hebt om te zoeken in het haar moisturizers voor Afrikaanse Amerikanen.
Lees meer over:; Tea Tree Shampoo; Voordelen van Tea Tree Oil; Hoe kunt u reageren Hair Moisturizers?
Toepassing van de crème op de juiste wijze is ook net zo belangrijk als het kiezen van de beste haar vochtinbrengende crème. Je moet vochtinbrengende crème om je haar elke dag of wanneer nodig. Als u schouderlang haar, een theelepel moisturizer is prima. Indien u haar veel langer dan schouderlengte, zou u wat meer. Terwijl hydraterende je haar, moet u ervoor zorgen dat de crème wordt toegepast op elke haarlok. Echter, om met een voornemen grondig toepassing moisturizer voor alle haren, zorg ervoor dat je niet teveel van de crème te gebruiken. Als u de crème dan zal je haar geworden soort van plakkerig.
Lees meer over:; Hair hydraterende behandeling; African American haarverzorging tips; Afro-Amerikaanse Hair Care Products; Als u niet zeker bent over die haarverlies moisturizer beste is voor uw type haar, kunt u professioneel advies in te winnen van een haarverzorging deskundige of een schoonheidsspecialiste. Met behulp van deze Afro-Amerikaanse haarverzorgingsproducten, kunnen zwarte vrouwen ook goed hebben ingesteld, mooi en gemakkelijk hanteerbare kapsels. Welke haarverzorgingsproducten u ook kiest, gewoon ervoor zorgen dat ze natuurlijke ingrediënten in plaats van chemische transporten. Ik hoop dat de bovengenoemde informatie hebben je geholpen om veel te begrijpen over haar moisturizers voor Afrikaanse Amerikanen.

No comments:

Post a Comment