Friday 25 November 2011

Ben ik een Alcoholhoudende

De vraag Am ik een alcoholische is een dat veelgebruikte plagen de geest van mensen die regelmatig consumeren alcohol. Alcoholisme is een zeer reële en zeer gevaarlijke aandoening die miljoenen mensen rond de wereld beïnvloedt, en velen hebben bezweken aan de kwalen van dit syndroom. De wortel van het probleem is dat veel mensen niet beseffen als ze gleed in alcoholmisbruik, en zijn voortdurend in ontkenning van het feit als gevolg. Als iemand dicht bij u wordt weergegeven alcoholische neigingen u nodig hebt om hen te vragen zich van deze vraag: Ben ik een alcoholist, en vervolgens hen te helpen te herstellen van dit kwaad.
Nu mag je afvragen hoeveel heb je te drinken een alcoholextractie zijn, en deze verklaring wordt verder gegooid in verwarring vanwege de wijdverbreide komst van sociaal drinken. Dit is een onderdeel geworden van onze cultuur nu, en alle tekenen van alcoholisme voortvloeien uit deze wet. Wat begint als een paar onschadelijke dranken wordt langzaam een ​​drang, dan transformeert in een gewoonte, en mooie gauw heeft morphed in een volledige geblazen verlammende noodzaak. Het is van belang dat dit probleem is opgelost in de beginfase, zoals zij wordt het uiterst moeilijk uit te voeren dus later. Lees meer over alcoholisme fasen.
Wat is een alcoholische persoonlijkheid?
Er is geen gestandaardiseerde manier van meten van alcoholverslaving, maar een plotselinge verandering in gedrag is een duidelijke manier te onderscheiden is. Voordat je jezelf de vraag stellen Ben ik een alcoholist moet je weten wat definieert een alcoholist. Iedereen heeft een bepaalde capaciteit van alcohol dat zij kunnen consumeren voordat verliezen hun zintuigen volledig. Als u vindt dat deze capaciteit groeit gestaag dan moet je voorzichtig zijn. Als u vindt dat u geen de drang om een ​​drankje of twee ooit zo vaak dan mag u een alcoholist controle. Als u denkt dat je nog wilt meer consumeren, alhoewel u weet dat je genoeg hebben gehad kunt worden een alcoholist.
Alcoholisme houdt gewoon een afhankelijkheid van alcohol zo sterk dat het je leven en je relaties vernietigt. In de meest extreme gevallen alcoholisme kan zelfs aan de werkelijke fysieke schade leiden voor uzelf of een ander mens. Een alcoholische zal hebben geen controle over zijn / haar drang om meer alcohol consumeren, en uiteindelijk zal ook verliezen controle van hun geest en hun sanity. Dit alles oproepen voor sommige barre middelen om drinken van alcohol stoppen en ondergaan enkele alcohol behandeling.
Tekenen van een Alcoholhoudende
Er zijn bepaalde tekenen en symptomen van een alcoholist die duidelijk wijzen op de aanwezigheid van deze aandoening. Als u weergeeft deze tekenen uzelf, of iemand kent die is hen getoond in een alarmerend regelmaat, is het tijd je nam wat actie. De sleutel is zelfreflectie, en alleen wanneer het antwoord op de vraag: Ben ik een alcoholist is een volmondig ja, begint het genezingsproces. Dit zijn een aantal van de tekenen van een alcoholist die je op moet letten. ; Incessant liggen; Verwaarlozing werk en klusjes; Constant depressie, isolement; Onvermogen om nee te zeggen; Altijd willen een ander drankje, herhaald stroomstoringen door overmatig drinken; Onnatuurlijke gewelddadig en agressief gedrag; Regularly overtreden van de wet; Drastische stemmingswisselingen; regelmatig over drinken; frequente naleving van deze symptomen meestal wijs alcoholische gedrag. Hoewel elk van deze alcoholisme tekenen en symptomen op zich is niet een zeker vuur manier van erkenning van een alcoholist, maar een combinatie van een aantal van deze is een duidelijke indicator. Dus hoe weet u je een alcoholische? Als u zien deze tekenen en symptomen, naar alle waarschijnlijkheid je al een alcoholist.
Lees meer over:; Alcoholisme Feiten; alcoholverslaving Symptomen, 10 Warning Signs van alcoholisme; Hoe een Alcoholhoudende Help; Acceptatie is de factor die het verschil maakt. Zolang je zult in de ontkenningsfase over uw alcoholisme, zal het nooit genezen. De eerste stap in de stadia van herstel na alcoholisme is acceptatie en zonder deze kan er geen vooruitgang worden. Acceptatie impliceert ook een bereidheid tot verandering, en het besef dat je gedrag en acties zijn die mensen die het dichtst bij je beïnvloedt. Veel huizen zijn te wijten aan deze aandoening gebroken. En veel kinderen hebben gehad ontwrichtend en traumatische jeugd als gevolg van deze sociaal kwaad dat weigert om weg te gaan. Als iemand om je heen is beïnvloed door dit, ga je gang en ze te helpen. Laat hen vragen zich, Am ik een alcoholische en voor henzelf wat het antwoord is zie. Als ze nog in de ontkenningsfase, hen helpen. Als ze haar hebben aanvaard, hen te helpen. Als je de persoon in kwestie, aarzel dan niet om hulp te vragen.

No comments:

Post a Comment