Friday 25 November 2011

Verwijdering van de huid Tag

Huid tags zijn goedaardige gezwellen die voorkomen op de huid, meestal bij volwassenen. Ze zijn meestal dezelfde kleur als de huid of zijn bruin van kleur. Hun uiterlijk verschilt van individu tot individu, en ze komen meestal op specifieke lichaamsdelen zoals oksels, nek, gezicht, oogleden en onder de borsten. Markeringen van de Huid in het gezicht kunnen maken iedereen bewust van hun uiterlijk, en dus, mensen zijn altijd op een look-out naar wegen om ze kwijt te raken. Hier zijn een aantal technieken voor het verwijderen van de huid tags.
Lees meer op:; Wat zijn Skin Tags; Wat Oorzaken Skin Tags; Procedures voor Verwijdering van Skin Tag
Medische behandelingen; Verwijdering van de huid tags op de hals, gezicht, oksels en andere delen van het lichaam wordt gedaan door dermatologen. Overwegende dat, is de huid tag verwijderen onder de oogleden uitgevoerd door oogartsen. Voor de verwijdering van de huid tags, die groot zijn in omvang, in de eerste plaats wordt lokale verdoving gebruikt. Na de huid wordt verdoofd, is een paar van schaar gebruikt om de huid tag gesneden uit de huid. Het grootste voordeel van het verwijderen van de huid tags met een schaar is dat de persoon zich ontdoet direct van hen. Een gevaar van een dergelijke behandeling voor de huid tag verwijderen is dat er overvloedig bloeden ervaren door de persoon die de behandeling ondergaat. Voor de verwijdering van de huid tags die zijn klein in omvang, kan anesthesie of kan niet worden gebruikt. Een dergelijke procedure, dan zou enorm pijnlijk zijn, dit is een ander nadeel van het gebruik van een schaar voor de huid tag verwijderen.
Andere medische behandelingen van de huid tag verwijderen bevriezen van de huid tag behulp van vloeibare stikstof en vervolgens te verwijderen, ook bekend als cryotherapie, evenals het branden van de huid tag met een medische electric cauterisatie.
Home Remedies; Thread: Voor verwijdering van huid tags thuis, gelijkspel de huid tags behulp een draad. U wellicht een tandzijde ook gebruiken voor dit doel. Laat de draad te blijven op de huid tag, zoals het is, voor een paar dagen. Na enkele dagen, zult u merken dat de huid tag komt automatisch uit. Dit is de beste remedie voor de verwijdering van de huid tags op het gezicht.
Nail Polish: Een huid tags huis te verhelpen is de toepassing van nagellak op de huid tags driemaal per dag. Herhaal deze procedure voor een paar dagen. De huid tags zullen off vallen in een paar dagen tijd.
Vitamine E Olie: Een van de meest effectieve verwijdering van Markeringen van de Huid huismiddeltjes is uitvoering van vitamine E olieverf op de tags. For hiermee rekening een pleister en breng vitamine E olie op. Nu zet deze band de steun op de huid tag. Blijf op de controle van de band-steun, na een paar dagen om te zien die de huid tag is losgeraakt. Zo ja, kunt u geheel verwijderen van de pleister. Als het niet, verander de band-steun en herhaal de procedure voor een paar dagen tot de huid tag loskomt.
Dermisil: Dermisil is een kruidengeneesmiddel geneeskunde waarvan bekend is worden behoorlijk effectief in de verwijdering van de huid tags. Dermisil is gemaakt van uittreksels van drie fabrieken, namelijk Thuja occidentalis, ricinus communis and Melaleuca alternifolia, die bekend staan ​​om hun anti-virale eigenschappen. Voor de toepassing ervan, was het getroffen gebied met zeep. Breng vervolgens de vloeistof gelijkmatig op en rond de huid tag. Was na ongeveer vijftien minuten. Herhaal deze procedure voor een paar dagen totdat de huid tags zijn verwijderd.
Lees meer over:; verwijderen Markeringen van de Huid jezelf; How to Get Rid of Skin tags; Dit zijn een paar methoden die kunnen worden vastgesteld voor de verwijdering van de huid tags. Nadat de huid tags zijn verwijderd, is er geen garantie dat ze niet opnieuw zullen verschijnen op de huid. So de behandelingen voor de huid tag verwijderen voortdurend moeten worden gevolgd, op regelmatige tijdstippen, om zich te ontdoen van hen volledig.

No comments:

Post a Comment