Tuesday 8 November 2011

Shampoobestanddelen

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige shampoos een geweldig effect hebben op je haar, en waarom sommige zijn slecht genoeg om teniet doen dat de vorige shampoo deed? Het is omdat de ingrediënten van een shampoo bevorderlijk kan zijn voor je haar, terwijl het omgekeerde kan waar zijn voor de andere shampoo. Dus in plaats van te gaan met de trial and error-methode door het leven, behalve je haar de moeite en hou een blik voor bepaalde ingrediënten. Hier is meer informatie over dit onderwerp over haarverzorging.
Generieke shampoobestanddelen; Alle shampoos hebben een bepaald type van ingrediënten voor zeker. Dit zijn de ingrediënten van shampoo die geven de mogelijkheid om het haar schoon te maken. Shampoos hebben veel meer ingrediënten als goed, echter deze zullen we zien onder de diverse andere subkoppen. ; Wasmiddel: Dit is een zeer belangrijk ingrediënt in een shampoo of reinigingsmiddel. Het afwasmiddel helpt bij het verwijderen het vuil, overtollig vet en vuil uit het haar. Echter, het wasmiddel in shampoos moet worden mild, omdat de huid van de hoofdhuid en het haar zijn heel gevoelig en kan beschadigd raken door zeer sterke detergent. ; Speciaal Effect gemachtigden: Er zijn bepaalde stoffen toegevoegd in de shampoo te maken lijken wat het doet. Like parelmoer shampoos hebben een ingrediënt genaamd glycol distearaat te geven de betreffende kijken. Andere ingrediënten zoals kruiden, honing enz toegevoegd voor de marketing en concept voordeel. ; Conserveermiddelen: Om ervoor te zorgen dat de shampoo de ingrediënten goed verblijf en om vertraging eventuele reacties veroorzaakt als gevolg van tijdsverloop, conserveermiddelen moeten worden toegevoegd aan de shampoo. De meeste shampoos die natuurlijke ingrediënten hebben, moeten meer dan andere conserveermiddelen gebruikt. Echter, de meeste van deze conserveermiddelen zijn vrij delicaat om het haar te beïnvloeden. ; PH Balance: Je moet zijn opgevallen dat de meeste shampoos reclame over de verbazingwekkende pH-balans van de shampoo. De pH-saldo is het licht zure karakter van de shampoo die er zijn om de alkaline effect op de haarschubben teniet te doen. Het is nodig om het haar, glad, zacht en glanzend te maken. ; Conditioners: Dit is een ingrediënt in alle shampoos. Echter, afhankelijk van de verhouding van het ingrediënt, kan de noodzaak voor de consument om een ​​andere conditioner te gebruiken verschillen. De conditioner helpt om het haar glad, zacht en sterk. Het helpt verminderen ook de knopen in het haar, die helpt om haarbreuk en haar val. ; Dit zijn de basisingrediënten die Alle shampoos bevatten. De bedragen en ratio's kunnen variëren in verschillende shampoos, maar de ingrediënten zijn er zeker. Lees meer over shampoo die je haar sneller groeien.
Shampoo Ingrediënten: wat echt werkt, Nu heb je de basisingrediënten weten dat alle shampoos hebben. Bepaalde ingrediënten zijn erg goed voor het haar. Zij zijn de componenten van shampoo die echt werken op het maken van je haar geeft je een onrechtmatig voordeel. ; Ammonium Lauryl Sulfate: Dit is het type wasmiddel dat zacht genoeg is om het haar schoon te maken zonder het strippen van de haren van haar essentiële oliën. ; Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride: Dit ingrediënt wanneer toegevoegd aan een shampoo helpt bij het gladstrijken van het haar. Meer nog, het geeft het haar volume zonder toe te voegen aan zijn gewicht. ; Dimethicone: Dit ingrediënt in principe jassen het haar. Deze coating is gunstig en kan niet worden uitgewassen door water. De vacht maakt het haar veel meer beheersbaar en klitvrij. ; Hoewel deze ingrediënten kunnen sound zeer chemische basis en dat kan je te ontmoedigen van het gebruik van een shampoo met deze ingrediënten, deze zijn degenen die echt geweldig voor het haar. Ook krijgen alles over shampooing de juiste manier weten.
Shampoo Ingrediënten: Wat maakt geen verschil; Net als de ingrediënten die echt werken, zijn er bepaalde ingrediënten die absoluut geen verschil maken voor het haar kwaliteit. Terwijl die ze in de ingrediëntenlijst kan sound machtig goed, ze zijn vrijwel nutteloos in de shampoo. ; Eiwitten: Eiwitten zijn echt geweldig voor het haar. Maar, dat is wanneer ze worden verteerd, niet wanneer ze worden toegepast op het haar. In een shampoo, hebben ze absoluut geen effect op het haar. ; Vitaminen en Provitaminen: Ja, zelfs deze klinken echt indrukwekkend in een lijst van ingrediënten. Maar ook zij kan goed zijn voor het haar toen in het dieet. In de shampoo, ze zijn vrij nutteloos. ; Botanische extracten: Deze zijn geweldig om een ​​hoop geweldige geur in de shampoo toe te voegen. Echter, als bevorderlijk ingrediënten, zijn ze zonder enige voordelen. ; UV beschermers: UV beschermer kan veelbelovende geluid voor de bescherming van het haar tegen de schadelijke UV-stralen. Toch hebben onderzoek en studies aangetoond minimale impact op het haar tegen UV-stralen. ; Fruitzuren: Fruitzuren echt geweldig voor de gezondheid. Dus, ik stel voor dat je eet fruit. Maar als je denkt dat deze toe te voegen in een shampoo zal de gezondheid van uw haar te helpen, ben je sterk vergist. ; Antioxidanten: Om eerlijk, tegenstelling uw huid, je haren niet echt rimpel of leeftijd. Vandaar, gelet antioxidanten in de shampoo is vrij futiel van aard. ; Designer Water: Ja, ik weet het klinkt heel chique om een ​​shampoo met ontwerper water in. Maar laten we praktisch zijn, kan ontwerper water zeer gemakkelijk worden weggespoeld door douchewater, wat is dan het doel in de shampoo? ; Wow, het is heel teleurstellend dat zulke grote klinkende ingrediënten zijn nutteloos voor het haar. Nou, wat kun je doen, het is hoe het goed is,! Lees meer over haaruitval preventie shampoo.
Shampoo Ingrediënten: wat moet worden vermeden; Nu, zijn er bepaalde ingrediënten die absoluut verschrikkelijk voor het haar. Ze veroorzaken haaruitval, verzwakking van haar en seborrheic dermatitis. Hier is een lijst van deze ingrediënten. ; Sodium Lauryl Sulfate; Ammonium Lauryl Sulfate; Ammonium Laureth Sulfate; Ammonium Xyleen sulfonaatbedrijf; TEA Lauryl Sulfaat, zwavel (in shampoos); seleniumsulfide (in shampoos); Magnesium Sulfaat, natriumthiosulfaat, Sodium C14-16 Olefin sulfonaatbedrijf; Alkyl natriumsulfaat; Alkylbenzol sulfonaatbedrijf; TEA-dodecylbenzeen; Sodium C12-15 alkylsulfaat; natriumdodecyl-sulfonaatbedrijf; weten meer over:; shampoo voor vet haar; Beste Shampoo voor droog haar; Shampoo voor een droge hoofdhuid; Hoop dat dit artikel helpt je uit. Zorg ervoor dat je kijk uit voor de ingrediënten die het werk en gaan voor een shampoo die hen heeft. De ingrediënten die moeten worden vermeden, zorg ervoor dat u gebruik shampoos die weinig of geen van deze ingrediënten. U kunt proberen maken van je eigen shampoo met de juiste ingrediënten. kijk op deze zelfgemaakte shampoo recept. Haar toevoegt aan de persoonlijkheid van elk individu. Dus, op zijn hoede voor de producten die u gebruikt op hen. Dit is waar ik aftekenen! Let op!

No comments:

Post a Comment