Friday 11 November 2011

Verbindingen Advies over vreemdgaan Girlfriend

We hebben gezien in films, lezen in boeken en toch ons concept van ontrouw lijkt te zijn geplakt met mannen bedriegen hun vrouwen en vriendinnen. Wat wij niet begrijpen is dat vrouwen zo kunnen liegen en bedriegen om hun vriendjes en echtgenoten als mannen. Ontrouw en bedrog in een relatie signalen een fractuur van het wederzijds vertrouwen en begrip dat de relatie was gebaseerd op.
Mannen die te maken hebben met het probleem van vreemdgaan in een relatie vaak onzeker en verbrijzeld door de omstandigheden. De meesten van hen niet eens erkennen dat het tekenen van een bedrieger, tot aan de lelijke waarheid slaat hen in het gezicht. Echter, soms zelfs een buikgevoel is genoeg om je te waarschuwen voor de ontrouw en bedrog in de relatie met uw vriendin. Hier is een blik op enkele relatie advies, vreemdgaan signs en tips over hoe om te gaan met het probleem.
Tekenen van een Cheating Girlfriend
Afgeleid Gedrag: Dit is waarschijnlijk de makkelijkste manieren om te onderscheiden of je vriendin is vreemdgaan of niet. Hoewel de schijnbare verandering in het gedrag kan in eerste instantie niet zichtbaar, maar als de zaak vordert, zul je merken dat je vriendin die afstandelijk, vergeten gemaakte plannen samen en bestedingen haar tijd met andere vrienden. Het merendeel van de tijd dat de nieuwe verplichtingen zal haar wil om weg te lopen voor een langere tijd. Zelfs wanneer u samen bent ze zou lijkt afgeleid en gepreoccupeerd met iets in haar geest.
Preoccupatie met Uiterlijk: Een nieuwe relatie brengt een plotselinge behoefte bij mensen aan te kleden en kijk de beste. Dit betekent niet dat de vrouw niet is toegestaan ​​om te kleden. Echter, als u een plotselinge verandering in het uiterlijk en de stijl van kleden of is ze plotseling splurging aan kleding en cosmetica dan is het misschien iets om zorgen over te maken zijn. Meer op waarschuwingstekens van ontrouw.
Internet en Telefoon Habits: Met internetgebruik steeds een gemeenschappelijke aspect van mensen leven, heeft onderzoek gevonden dat een aantal mannen en vrouwen de medium gebruiken om flirt. Lange bedragen van de tijd online chatten met iemand zou kunnen wijzen op een overspelige vriendin. Bovendien als ze neiging om de online chatvenster sloot telkens wanneer u verschijnen, dan ze kan proberen om dingen verbergen voor jou. Dit is ook waarneembaar als ze antwoorden bepaalde telefoongesprekken in uw aanwezigheid en reageert onhandig or gewoon de neiging om helemaal negeren.
Vermeldt de man een Lot: Als je je vriendin te praten onophoudelijk over enkele man, dan je zou willen weten over de plotselinge man in haar radar. Meeste van de tijd dit kan signaal een verliefdheid met een jongen. Als een veel ernstiger zaak begint, zou ze ophouden te spreken over de man allemaal samen. Meer op tekenen van vreemdgaan in een relatie.
Intimiteit Issues: Initiëren seksuele reacties en een behoefte aan intimiteit is non existent wanneer de partner begint een affaire elders gelet. De meeste vrouwen de neiging om de intimiteit in een relatie met de emotionele redenen gelijk. Dus een gebrek aan kan dit een behoefte en een ontwikkeling van een emotionele relatie elders te geven.
Lees meer over:; Is She bedriegt me? ; Tekenen van een bedriegende vriendin; Hoewel deze relatie advies over vreemdgaan vriendinnen niet noodzakelijkerwijs ontrouw geven in een relatie, deze borden kan u helpen begrijpen van de problemen in de relatie. Als uw geloof wordt versterkt door borden vriendin je bedriegt, dan is het het beste om het te bevestigen door een face-to-discussie gezicht. Dit zou u toestaan ​​om beslissen of u een clean break maken uit de relatie of geven het een probeer opnieuw. Het is belangrijk dat voordat u een open discussie met haar, u de bron van de verdenking bevestigen. Vergeet niet dat het niet is je onzekerheid en jaloezie is niet degene die een relatie moet eindigen.
Advies voor Mannen met een Cheating Girlfriend
De feiten: Het is belangrijk dat als je eenmaal de borden in acht, je niet zomaar willekeurig je vriendin de schuld geven en beginnen met wantrouwen haar. Zelfs als je een buikgevoel of het observeren van het valsspelen tekenen, de eerste stap is om de feiten te krijgen in de plaats. Als u een bron van achterdocht, dan is het beste om het te bevestigen met hen. De beste manier is om een ​​gezicht naar een open discussie met je vriendin gezicht.
Praat met haar: Communicatie is waarschijnlijk de allerbelangrijkste in een relatie. Als je vriendin je komt op en vertelt u over de affaire, dan je zou willen om na te denken over dingen en het uit te werken. Echter, als je die zeuren vermoedens hebben, dan is het het beste om het te bevestigen. Een open discussie erover en vertellen de vriendin van uw vermoedens kan u helpen handvat het probleem.
Decide op het verloop van maatregelen: Bij uw slechtste vermoedens bevestigd, dan en je vriendin moeten besluiten de gedragslijn. Soms is je vertrouwen kan worden verbrijzeld en het is best een einde aan de relatie in plaats van omgaan met constante gekibbel. Indien op daarentegen, je vriendin en u denkt dat je kunt werken out dingen door bespreken zowel de positieve en negatieve aspecten van uw relatie, zou het heel goed. Het herstellen van de probleemgebieden te bouwen op het positieve zal u helpen redden van de relatie. Vergeet niet dat vergeving geduld en tijd nodig. Dus in plaats van hameren op de feiten de hele tijd, kijk naar de dingen die je bij elkaar gebracht in de eerste plaats en op te bouwen. Read over de relatie break-ups.
Tenslotte, als je wordt geconfronteerd met de ergste scenario, met je vriendin dumpen u, neem dan de balans opgemaakt van de situatie en proberen om verder te gaan. Als het een serieuze relatie, dan is dit deel gaat de moeilijkste zijn voor u, maar met de tijd leert u de feiten te accepteren en verder te gaan. Laat dit niet ruïneren uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen en in plaats daarvan geef jezelf de tijd om de relatie en gaan vergeten op in het leven.

No comments:

Post a Comment