Friday 18 November 2011

Easy New Year's Eve Recepten

Ik denk dat New Year's resoluties kunnen technisch niet worden verwacht dat begint op nieuwjaarsdag, vind je niet? Aangezien, omdat het een uitbreiding van de New Year's Eve, rokers zijn al op een broodje met roken en kan niet worden verwacht dat zij abrupt te stoppen op slag van middernacht met zoveel nicotine in het systeem. Also dieet op New Years Day is geen goed idee als je niet rationeel kunnen eten, maar echt nodig om vrij te zijn om te consumeren wat nodig is, van moment tot moment, om je kater te verlichten. Ik denk dat het veel verstandiger als resoluties begon het algemeen januari de tweede. ~ Helen Fielding in Bridget Jones's Diary.
Zweren bij Bridget's woorden van wijsheid hè? Nou, het zou onjuist zijn om geen rekening met de knappe porties van levensmiddelen die volgestopt en de bodemloze liters drank vóór en tijdens de New Years Day klotste. Eten is een integraal deel uit van elke vorm van viering en daarom is het nogal belangrijk om een ​​maaltijd ceremoniële bij speciale gelegenheden, vooral als het de laatste maaltijd van het jaar. Dus, hier zijn enkele lekkere en toch eenvoudig New Year's Eve recepten die alles en iedereen verlangen zal verlaten voor meer!
New Year's Eve recepten: voorgerechten; Tickle that gehemelte van jou om dat de eetlust, Joey stijl boost! Bon Appetit!
Golden Brown Mozzarella Globs
Ingrediënten; Mozzarella ballen, 16 oz. , Eieren, 3 (opgeklopt); Plantaardige olie, 3 bekers; Fine paneermeel, 1 kop; Tomato saus op smaak; Procedure: Voor deze levensmiddelen recept, dip de ballen in de geklopte eieren en smeer ze daarna goed met paneermeel. Volgende Verhit de olie op een hoog vuur en frituur de balletjes voorzichtig tot ze goudbruin bruinig van kleur. Laat de ballen te van boter papier of weefsels rusten ergens voor de overtollige olie te krijgen opgezogen. Garneer met peterselie en aanwezig met warm en pittige tomatensaus. Eenvoudig en vinger af te likken 'goed!
Garnalen en roomkaas Mounds
Ingrediënten; Tiny garnalen, 4 oz. ; Roomkaas, 8 oz. ; Lente-uitjes, 2 (gehakt); citroensap, 2 eetlepels (vers geperst); cocktailsaus, 12 oz. ; Hot sauce, een scheutje; Procedure: Een van Eva de gemakkelijke New Year's recepten te maken, vermengen de garnalen en de gehakte sjalotjes in een kom. Vervolgens vermengen in de roomkaas, hete saus en een klodder van citroensap, alle schuimig en zacht. Schep de garnalen bonte evenals de crème mengsel in een mooie afgeronde heuvel-achtige vorm. Bedek het met een omgekeerde, diepe kom en chill het voor ongeveer 45 minuten. Neem het een keer is het leuk en stevig, splash some cocktailsaus op en tu peut-server sa.
New Year's Eve Recepten: Entree
Ham Devils
Ingrediënten; Deviled ham / gerookte kalkoen / gerookte kip, 16 oz. ; Roomkaas, 18 oz. ; Peper naar smaak; Onion, ½ (zeer fijn gehakt); Selderij / driehoekige toast korsten / crackers; Procedure: Gewoon samen gooi alles in een grote kom en meng. Dat was alles. Het is klaar. Gewoon plaats kleine hoeveelheden op de toast of crackers korstjes of selderij en serveer.
Vis en Ui Tfaya met couscous
Ingrediënten; Pacifische heilbot, 3 pond (gevild en geschaafde bij 2 inch brede stroken); kip / vis / groentebouillon, 2 ½ kopje (met beperkte hoeveelheden natrium); grote uien, 3 (in plakjes); Durumtarwe couscous, 1 ½ kopjes; extra vierge olijfolie, 5 eetlepels; boter, 3 eetlepels; Rozijnen, 1 kopje (geweekt in heet water en daarna uitgelekt); Canola olie, 2 eetlepels; draadjes saffraan, 10; Amandelen, ¾ kopje (fijn versplinterd); nootmuskaat, ½ tl; Piment, ½ tl; kurkuma, 1 tl; gember, 1 theelepel (gemalen); kaneel, 1 theelepel; suiker, 1 el; zout, 2 ½ tl; peper naar smaak; Procedure: Een van de gemakkelijke New Year's Eve recepten maken, slijp de saffraandraadjes in een fijn poeder met enkele toegevoegde zout en meng het met alle andere kruiden - kaneel, gember, nootmuskaat, piment, de kurkuma en peper. Voeg de olie en een scheutje boter in een steelpan op een matig vuur en voeg de kruiden mengsel aan. Houd sauteren totdat het schuimig en voeg de fijngesneden uien, wat suiker en de rozijnen. Laat het koken voor 15 minuten totdat de uien bruin worden, dan is 1 ½ kopje bouillon en de vis toe te voegen en het koken voor nog eens 15 minuten. Wijzig zijkanten van de vis 2 tot 3 keer tijdens het koken. Strooi er wat peper boven op, dek af en verwijderen van vuur. Vervolgens opwarmen wat meer olie in een koekenpan en de invoering van de geschaafde amandelen om het te warm. Sauteer tot ze bruin en te verwijderen. Voeg nu de rest van de bouillon, olijfolie en breng aan de kook, voeg dan de couscous en roer. Zet de vlam en zet deze opzij voor 7-8 minuten. Tot slot, een kleine heuvel van couscous op elk bord, overgoten met een kleine portie vis en ui tfaya en garneer met amandelen.
New Year's Eve Recepten: Drank; En nu tegemoet te komen aan het gedeelte 'dronkenschap' van het feest.
Il Bellini
Ingrediënten; Peach puree, 3 oz. ; Champagne, 6 oz. ; Procedure: Om deze uiterst eenvoudige Italiaanse champagne cocktail, gedoopt na Giovanni Bellini, de bekende kunstenaar, alles wat je hoeft te doen is de perzik puree toe te voegen aan een fluit en dan heel geleidelijk giet de champagne in. Deze drank is gebleven een hit sinds haar oprichting in Venetië, in Harry's Bar in de jaren 1940, door Giuseppe Cipriani barkeeper.
Cranberry Partij Punch
Ingrediënten; Ginger Ale, twee kwarten; Limonade, 12 oz. ; Cranberry sap, een kwart, jus d'orange, 1 kop; Sinaasappelen, Water, 8 kopjes; Procedure: Simply Meng alle likeuren, met uitzondering van het bier, en de koelkast het. Dash some ale net voor het opdienen en het gebruik sinaasappel te versieren. Lees meer over ginger ale punch recepten.
Zodat, daar ga je. Een complete gids om te feesten voedsel ideeën voor New Year's Eve. Deze New Year recepten niet nemen veel tijd om te koken up. Je kan zelfs proberen deze gemakkelijke oudejaarsavond recepten in geval van een plotselinge gast bezoeken op die speciale nacht! Happy Cooking!

No comments:

Post a Comment