Sunday 13 November 2011

Manieren om uw haar doen

Je haar geeft je gezicht op een constructie en een vorm. Je haar beslist ook de look die u zou willen dragen. Dezelfde oude haarstijl toch saai na een tijdje. Een nieuwe look, kan toevoegen aan uw vertrouwen en maak je een goed gevoel over uzelf in een handomdraai. Er zijn vele manieren om uw haar, dat de gelegenheid en de plaats kan aanpassen doen. Een formele plek kan verlangen een formele kapsel dat is eenvoudig en gemakkelijk te dragen uitgeschakeld en een kostuum partij kan u vragen om de kapsel van sommige Drama Queen imiteren. Hier zijn een paar manieren om je haar te doen in de meest gemakkelijke manieren.
Manieren om Uw Hair for School Do; Aangezien u zoekt manieren om uw haar doen voor school, is het duidelijk dat u niet uw haar wilt overal de plaats. Daarnaast school vertrekkers minder tijd te besteden aan hun haar. Vandaar, de gemakkelijkste manier om uw haar te doen voor school is uit te trekken in een paardenstaart, aan de achterkant van je hoofd. Om dit te doen, net kam uw haar naar achteren, houd hen in uw vuist en stropdas ze met een elastiekje. Een andere stijl is vlechten. Als u lange lokken, net vlecht je haar in een vlecht. Braid kapsels zo te voorkomen wrijving van haar, beschermt hem tegen de ontwikkeling van gespleten haarpunten. Als u op korte, schouderlang haar, een haarband ziet er ook goed uit. U kunt gebruik maken een doek haarband om de pijn achter je oren te voorkomen. Dit zijn een aantal leuke manieren aan je haar doen voor die prim, goede en nette uitstraling ideaal voor school.
Manieren om uw haar voor Homecoming Do; Homecoming or prom gebeurt once in a lifetime. U het haar gedaan up in de meest perfecte manier om de show stelen op die fateful nacht. De eenvoudigste updos van haar zijn soms de meest sierlijke Ones. Toch moet je dit prom Kapsel voor een paar weken voordat de nacht praktijk. U kunt ook proberen straightening je haar voor de nacht, als je de zwier en het vertrouwen om uit de steil haar diva look met elegantie. Of de andere haarstijl optie voor je haar is curling it. Tijdens het drogen je haar vastbinden klittenband rollen in het natte haar en laat ze op voor 8-10 minuten. Laat ze open en laat de zachte krullen naar beneden vallen je schouders als je de grote ingang voor de prom. Een van de meest perfecte prom kapsels voor lang haar.
Beste manier om je haar doen voor een interview; Formele kapsels voor lang haar vereisen minimale inspanningen als gepland een beetje op voorhand en in samenwerking met de jurk je van plan bent aan te trekken op de dag 'D'. Opsteekkapsel kapsels het beste kijken bij sollicitaties. Een toevallige krentenbol, maakt het goed gaat met uw formele kleding. Rake je vingers door je haren uit te trekken aan de achterkant en bind ze in een paardenstaart. Nu draai de vastgebonden pony up naar links en met uw andere hand, rol het tot het einde. Wikkel de twist rond de basis van de pony, tot je bij het puntje van je haar. Gebruik de pinnen aan de knot goed vast. Indien nodig, spray sommige haargel zodat het haar plaats blijft.
Manieren om uw haar voor een partij Do; zoek naar een aantal leuke manieren om je haar te doen voor die speciale bruiloft die u hebt gewacht om deel te nemen? Probeer deze stijl. Gebruiken sommige haren mousse voor dit haar stijl. Spray wat haar mousse op je natte haren en net kneed ze een beetje, met die zachte krullen te krijgen. Pull wat haar uit de sloten aan de zijkant en laten wat haar aan de onderkant. Nu band met het overige deel ze in een knot en losjes zet ze vast met haarspelden. Laat de resterende haar er helemaal los en vloeiend. Dit is een makkelijk te kapsel doen voor een feestje. Als jij niet zeker over de bun, net down laat uw haar!
Lees meer over; Lang haar, Tiener Kapsels, Met zo veel makkelijke manieren om je haar doe je kan gemakkelijk de look die je wilt dragen. Als u twijfelt over het dragen een bepaalde kapsel op een gelegenheid haar altijd veilig vasthouden aan poker steil haar. Ze zijn gemakkelijk te beheren en niet gemakkelijk verward raken. Gebruik goede producten voor uw haar als de goedkoperehotels degenen kunnen beschadigen je haren. Experimenteer met uw haar de manier u wilt en draag hem met attitude. Dit is waar ik me aanmelden uitgeschakeld. Veel plezier!

No comments:

Post a Comment