Tuesday 15 November 2011

Filiforme Wart Verwijdering

Filiforme wratten worden veroorzaakt door het humaan papilloma virus of HPV. Deze kunnen zich voordoen op een deel van uw lichaam en met name de ontwikkeling rond de warme, vochtige plaatsen zoals snijwonden of verwondingen. Als u zich afvraagt ​​zijn wratten besmettelijk, laat me je vertellen dat deze kan worden overgedragen van het ene deel van het lichaam naar de andere en van persoon tot persoon en als gevolg van directe contact met de huid. Dit zijn lelijk en hebben meerdere dunne, borstel-achtige gezwellen. Verschijning van draadvormige wrat op het ooglid is de meest voorkomende. De symptomen van filoremische wrat omvat jeuk en bloeden en misschien pijn als voordoen in gebieden waar de huid wrijft. Deze zijn meestal vleeskleurig. Verwijdering van filoremische wratten kan worden gedaan via de volgende processen.
Filiforme Wart Verwijdering Opties; Er zijn verschillende manieren filoremische wrattenverwijdering huisremedies en andere behandelingen alsmede. Laten we eens kijken naar de beschikbare opties. Lees meer over huidaandoeningen.
Home Remedies voor filiforme Wart Verwijdering; Duct tape wrattenverwijdering is een populaire en effectieve huisremedie voor filiforme en andere verschillende soorten wratten. U moet de buisband de wrat covers aan uw wrat en bewaar hem voor een week voordat verwijderen toepassing. Andere manier van filoremische wrattenbehandeling thuis is enkele koriander maling en maak een kompres daarvan aan worden toegepast op de wrat. U nodig deze voor een paar maanden follow. Andere manier om het filiforme wratten kuur is behulp aardappelschijfje. Eerste scrub het gebied met behulp van een disposable nagelvijl. Plaats nu de slice en zet hem vast met een pleister. Laat het voor een dag en open de volgende dag en de plaats van de slice en bandage. U moet deze procedure herhalen voor een paar dagen om de resultaten te krijgen. De toepassing van uien sap over de wrat regelmatig is ook bekend om effectief te zijn in het wegwerken van hen. Lees meer over home remedies voor het verwijderen van wratten.
Filiforme wratbehandeling Opties; U kunt een dermatoloog te bezoeken als je ziet geen verbetering in de filiforme wratten of als het probleem gaat toenemen. Arts kan voorschrijven u enkele orale medicatie of topische zalven. Afgezien van deze zijn er ook een paar andere procedures, die u kunt kiezen voor het verwijderen van de wrat. Een laser chirurgie is een populaire optie voor het verwijderen van wratten. Hier een kleine laserstraal wordt gebruikt om de cellen te verbranden en de wratten te vernietigen. U misschien vereisen meer dan een vergadering voor volledige verwijdering van de wratten. Een andere optie is cryochirurgie. Hier speciale chemicaliën, vooral vloeibare stikstof wordt gebruikt om de cellen van de groei van wratten bevriezen. Met deze de cellen barsten en de filiforme wratten zijn vernietigd. This behandeling moet ook worden herhaald na 2-3 weken voor een paar maanden om zo volledig te ontdoen van het virus van de wrat. De volgende optie is het gebruik van elektrochirurgie, waar in elektrische stroom wordt gebruikt om het virus te doden. Uw arts kan ook duiden op een chirurgische ingreep waarbij de wrat zal worden afgesneden na het geven van een plaatselijke verdoving. Deze methode is beschouwd als de laatste optie als de ingreep misschien een litteken over uw huid verlaten en duurt lang tijd voor kenterende. Lees meer over wratten verwijdering en behandeling.
Deden zich een paar van de vele manieren om filoremische wratten. Zorg ervoor dat je de huid schoon en droog. Ook het schoonmaken het gebied voordat u kiezen voor een soort behandeling essentieel is. In het geval de wratten op de huid plooien, dan kun je houd ze opgevuld om te voorkomen dat pijn of irritatie veroorzaakt als gevolg van wrijving. Zorg dat je niet onwetende verblijf over de filiforme wratten en opteren voor een behandeling zo spoedig mogelijk.

No comments:

Post a Comment