Monday 28 November 2011

Beste Scar Treatment

Littekens kunnen gevolg van verschillende verwondingen aan uw huid. Littekens optreden tijdens de natuurlijke genezingsproces van deze blessures. Een litteken kan worden veroorzaakt door chirurgische incisie, verbranding of zelfs acne. Tijdens een chirurgie, zijn uw huidlagen knippen en vervolgens een nieuwe huid is gevormd om de wond die dit letsel geneest sluiten. Hetzelfde gebeurt terwijl uw huid verbrandt en het herstelt. Uw lichaam creëert een nieuwe huid door de vorming van nieuwe collageenvezels en vezelachtig weefsel waarin de normale huid over de verbrande huidgebied, of acne getroffen zone vervangt. De nieuw gevormde huid verschilt van de vorige huid over en rond dit gebied in termen van textuur en kleur, die bekend staat als een litteken. De omvang van dit litteken zal afhangen van de grootte en de diepte van de schade. While de littekenvorming is eigenlijk een teken van genezing, het ziet eruit als een huid probleem. Het bijzonder, kan de zichtbare littekens een probleem dat je moet behandelen. Vraagt ​​u zich af wat de beste littekenbehandeling? Laat het ons weten meer over.
Beste Scar Behandeling voor brandwonden; littekens veroorzaakt door brandwonden of ander letsel zal leiden tot verlies van een groot gebied van uw huid. Het resulteert gewoonlijk in een formatie van litteken dat de randen van de huid trekt samen, ook wel aangeduid als contractie.
Sandelhout poeder; U kunt kiezen voor een sandelhout poeder om de littekens te behandelen. Maak een dikke pasta van sandelhout poeder en zwarte gram poeder. Breng het over uw huid en afwassen na ongeveer 20 minuten. Lees meer over branden litteken behandeling.
Aloë Vera; Alove vera-gel is een van de beste ingrediënten voor de behandeling van littekens. Start de toepassing van aloë vera gel zodra het litteken wordt gevormd. U kunt gebruik maken vers sap uit de bladeren om de beste resultaten te krijgen. Vroegtijdige toepassing zal ervoor zorgen dat de littekens niet te verdiepen. Toepassing van levertraan is ook bekend om zeer effectief te zijn.
Beste Scar Treatment voor Acne heffen, terwijl acne is uitgehard, kan het littekens achter die leidt tot een onaantrekkelijk uitziende huid. Je moet om ze te behandelen op tijd voordat ze te verdiepen en permanent geworden en verergeren het uiterlijk van uw huid.
Nutmeg; nootmuskaat kan een zo goed littekenbehandeling pack die je kunnen helpen een vlekkeloze huid. Het is een kruid in de volksmond bekend staat om zijn medicinale waarde. Om een ​​pack, meng 1 theelepel. nootmuskaat poeder met 1 el. rauwe melk. Voeg een snufje kurkuma poeder en meng goed. Breng deze pasta over de littekens regelmatig om zich te ontdoen van hen. Afspoelen het peloton na 30 minuten.
Citroensap; Citroensap blijft de beste behandeling voor acne littekens en andere verwondingen aan de huid die leiden tot littekenvorming. Zijn blekende eigenschappen zal helpen verlichten van de huid en verbeteren de huidstructuur. Toepassing vers sap direct over de littekens, meerdere malen per dag. Was na 20 minuten. You can komkommer sap of honing ook toevoegen aan citroensap.
Lees meer op:; Acne Scar Verwijdering; Acne Scar Removal Home Remedies; Beste Scar Treatment Na Chirurgie; Een chirurgische incisie betekent, een aantal van huidlagen zijn gesneden. Daarom zal een diepe litteken gevormd worden die een relatief langere looptijd om te genezen nodig hebben. Zodat dagelijkse toepassing van volgende ingrediënten is essentieel hen verlichten. Lees meer over littekenweefsel na chirurgie.
Vitamine E Olie; Vitamine E olie is bekend als een van de beste litteken behandeling, vooral littekenvorming na chirurgie. Breng het regelmatig over de aangedane huid om de littekens te verlichten. You kunt ook pop de vitamine E capsule en breng de binnenkant vloeistof rechtstreeks over de littekens. Een mengsel van vitamine e gel uit twee capsules en een 1 tl rosehip zaadolie is goede remedie om littekens behandelen.
Cacaoboter; Cacaoboter is weten doeltreffend in het behandelen chirurgie littekens. Breng het tweemaal per dag over de littekens. There zijn vele lotions en crèmes die cacaoboter als primaire ingrediënt bevatten. U kunt deze voor blootgestelde huid terwijl buitenshuis.
Lees meer over:; Laserbehandeling voor littekens; Vermindering van Scar Tissue, Terwijl u kunt voor diverse operaties kiezen voor het verwijderen van deze littekens, het zal niet helpen bij het volledig verwijderen van de littekens. Het zal alleen maken ze minder opvallen. Andere behandelingen van vermindering van deze littekens gaat het uitsnijden van het litteken. Deze huid is dan vervangen met andere huid graft of een flap, een procedure bekend als als Z-plastie. Laserchirurgie is andere littekenbehandeling optie. Terwijl u kunt opteren voor deze dure behandelingen om ontdoen van littekens, doe deze niet verzeker 100% resultaten. Dan, waarom dan niet kiezen voor voornoemde beste litteken behandelingen thuis voor te kijken naar de dure procedures? Deze zullen zeker helpen verlichten de littekens en zijn volledig veilig.

No comments:

Post a Comment