Wednesday 2 November 2011

How to Get Rid van Spiders

Mensen die lijden aan arachnofobie zal springen bij het zien van een spin. Zelfs als u geen arachnofobie, mag u geen zin spiders dribbelend over uw woonkamer en spinnen webben in de hoeken. Hoewel de meeste soorten spinnen zijn ongevaarlijk, nog steeds je zou niet willen dat ze wonen in uw huis. Vaak zolders en kelders huis acht poten spinnen en daarom deze plaatsen worden vrij griezelig. Als u zich afvraagt ​​hoe zich te ontdoen van spinnen in uw huis en leven een rustig leven, dan zijn hier enkele manieren om zich te ontdoen van hen.
How to Get Rid van Spiders Natuurlijk
De markt wordt overspoeld met allerlei commerciële spin sprays om zich te ontdoen van de spinnen, maar vaak zijn deze sprays zijn meer schadelijk voor de mens dan aan spinnen. Dus hier zijn enkele maatregelen van hoe zich te ontdoen van spinnen rond het huis, zonder nadelige gevolgen voor het spinnen of uw huis.
Verhuizing; De beste manier om zich te ontdoen van een spin direct door het transport van de spin van het huis naar een locatie buiten. Om te verhuizen de spin, hebt u een helder glas, een stevige stuk papier en een kaart. Pin de spin in het glas door de plaatsing van de glas over de spin zonder pijn de spin. Schuif nu het papier onder het glas en laat de spin te lopen op het papier. U kunt dit andersom ook doen door eerst in de buurt zodat de spin te lopen op het papier en dan het plaatsen van het glas op het. Draai het glas om en zachtjes laten de spin vallen in het glas. Neem de spin naar een plek buiten het huis en zet het vrij door het plaatsen van het glas op de zijkant en verwijder het papier. De spin zal zwerven uit en stop je dwars zit.
Doelgroepen hun voedselbron; Spider zal in uw huis zo lang leven als je huis levert ze met het voedsel dat ze nodig hebben. Dus controleer uw huis en kijk of andere bugs en mieren wonen. Zo ja, krijgen then ontdoen van deze voedselbron zal dwingen de spinnen het huis te verlaten op zoek naar voedsel elders. Kon je ook een kat huis, die zou eten van de spinnen. Meer lezen over wat te doen spinnen eten.
Stofzuigen; U kon ook vacuüm de spinnen, hun web en eicocons en gooi de container zak in een pot of trog buitenshuis.
Hedge Appels; Hedge appelen zijn verkrijgbaar in winkels om insecten af ​​te weren. Spider haat hedge appelen, dus het plaatsen van een hedge apple in de buurt van het internet zal de spin naar de plaats te verlaten veroorzaken. Echter het probleem met deze natuurlijke remedie is dat hedge appelen of paard appelen niet beschikbaar zijn tot nazomer van vroege herfst. Echter, het is in deze tijd dat spinnen zijn de meest vervelende. Naast hedge appelen, citroen toezeggingen zijn ook goede weg te houden spinnen. Afstoffen uw venster vensterbanken en deurkozijnen met citroen pandrecht, zowel binnen als buiten zal voorkomen spinnen van komende in de huis.
Elimineer Vegetatie; Snijd de struiken en bosjes rondom het huis netjes en houd ze uit de buitenmuren van het huis. Verplaats hout, rock of timmerhout stapels weg van het huis en stop gebruik van buitenverlichting. Lampjes aantrekken smakelijke insecten die spinnen graag eten, waardoor aantrekken spinnen. Als je kan gewoon niet zonder terreinverlichting, vervolgens overschakelen naar natrium-of gele damp lichten.
Lees meer op:; Spinnenwebben Vs. Spider Webs; Identificeren Spiders; Hoe ontdoen van spiders zal ook grotendeels afhangen van de soort spider jij omgaan met. Dus het is belangrijk een spin correct identificeren. Zodra u herkennen, kijk voor specifieke corrigerende maatregelen om zich te ontdoen van hen. Zodra u ontdoen van de spinnen, moet je ze beletten gastvrije zelf nogmaals. Voor dit, houd uw huis rommel gratis en niet verlaten etensresten rond het huis.

No comments:

Post a Comment