Friday 4 November 2011

Hoe je cornrows Do

Cornrows worden beschouwd als een van de meest Voguish zwarte kapsel. Dit zijn kleine sets van vlechten die gemaakt en gepositioneerd dicht bij de hoofdhuid, met bloot meeste van uw hoofdhuid. Cornrows zijn gedragen door vele mannelijke en vrouwelijke beroemdheden zoals David Beckham, Sean Paul, Allen Iverson, Ludacris, Justin Timberlake, Janet Jackson, Alicia Keys, en vele andere bekende persoonlijkheden.
Soorten Cornrows, As er een verscheidenheid van cornrow vlecht stijlen, kun je in de war raken bij het bepalen welk type cornrow kapsel zou u het liefst te maken. Zijn er verschillende patronen waarin de vlechten kan worden geplaatst. Als je naar een hairstylist, zal hij laten zien foto's van een breed scala van cornrow ontwerpen. Overwegende dat je een beginner bent in het maken van cornrows, wordt gesuggereerd dat je eerst een zeer eenvoudige kapsel thuis gemaakt worden te kiezen. Nadat je het basisidee over hoe de cornrows moeten worden gedaan, kunt u proberen verschillende kapsels en patronen. Om te weten wat goed cornrow kapsels, een bezoek aan een nabijgelegen kapsalon of gewoon surfen op het web.
Richtsnoeren inzake Hoe Cornrows Stap Do van Stap; Als u denkt hoe cornrows doen op korte kapsels of lange surpluspercentages, moet u begrijpen dat het maken cornrows niet veel verschillend van maken vlechten met drie haarsecties.
De eerste stap in het maken van cornrows is om het haar schoon en eventuele klitten te verwijderen. Na het wassen van het haar, zorg ervoor dat het haar is vochtig, maar niet te nat. Vochtig haar zal toestaan ​​dat de vlechten goed ingesteld op de hoofdhuid. Bovendien, u ook niet moeten Extra sleepboten te geven aan het vlechten while vlechten.
Nu, selecteer een bepaald deel van de haren die je nodig hebt om te zetten in mini vlechten. Het is beter als je clips te maken aan andere delen van haar dat de neiging om binnen te komen tussen terwijl het doen van het vlechten. Scheid de haren sectie in drie delen. Houd het recht gedeelte met twee vingers van je rechterhand, en neem het middelste gedeelte met de andere vingers van dezelfde hand.
volledig Houd de linker gedeelte met de linkerhand. Nu beginnen met het vlechten proces door het nemen van de middelste afdeling onder de juiste rubriek, en houd het in je rechterhand. Nu het recht haar deel is het middelste gedeelte. Moet je vervolgens de huidige midden gedeelte te houden met uw linkerhand en mee te nemen onder het linker gedeelte. Dit proces te herhalen is hoe gevlochten haar is gemaakt.
Maar om cornrows te maken en zet ze op de hoofdhuid, nadat je dit hebt gedaan twee knoopjes op de vlecht, neem een ​​klein deel van het haar in de buurt van de plooi en vlecht met afhankelijk van wat het huidige middendeel is. Braid aanvullende afdelingen van haar om het vlechten met elke knoop die je maakt, totdat de vlecht is voltooid. Dit zal ertoe leiden dat de vlecht om kinda vasthouden aan de hoofdhuid, die een koele gevlochten look van uw keuze te geven.
Nadat je gedaan met een vlecht, selecteert u een ander gedeelte van het haar en start de zelfde procedure weer opnieuw. Herhaal dit proces totdat je hele haar niet gevlochten, en daar zit je dan met een goede cornrow vlecht kapsel.
Lees meer over:; Hoe Braid Cornrows; Cornrow stijlen voor mannen; Cornrow Vlechten van alle stijlen; Dit bovenstaande procedure is slechts een methode voor het maken van een eenvoudige rechte cornrow. Zodra u vertrouwd bent met deze procedure, kunt u het patroon van de vlechten op je hoofdhuid en maak verschillende vormen. Nu moet je veel begrepen hebben over hoe je cornrows doen.

No comments:

Post a Comment