Saturday 19 November 2011

Cedar Tree Care

Een populaire landschapsarchitectuur boom, de ceder is een geslacht van coniferen bomen in de plant familie Pinaceae. Het behoort tot de familie van de pijnbomen en zijn inheems in de westelijke Himalaya en het Middellandse-Zeegebied. Een belangrijke bron voor hoge kwaliteit hout, is ceder nu verbouwd in gebieden waar de wintertemperatuur boven -25 ° C. Te genieten deze boom en haar sterke woody geur, een nodig niet worden een beoefenaar, gewoon geïnteresseerd in leren van basisstrategie cederboom zorg.
Ceder; Het identificeren van een ceder vereist absoluut een ervaren oog, als de verschillende soorten ceders geleverd met hun eigen verschillende kenmerken in termen van hoogte, de kroon verspreid en diameter, blad en kegel grootte en vorm, habitat en aanpassing, enz. Cedars Het zijn groenblijvende bomen die kunnen groeien tussen de 30 tot 70 meter in hoogte afhankelijk van de soort. De bladeren zijn wintergroen en naaldvormige en zachte, gedragen in dichte clusters op korte scheuten, ze de neiging om elkaar overlappen. De groenblijvende bladeren zijn in de kleuren groen met enkele ceder bladeren met een vleugje blauw. Deze korte (blad) scheuten zijn gerangschikt op langere scheuten in een open spiraal manier. De bast van een jonge cederhout is over het algemeen groener en zachter, die dikke, harde en ontwikkelt scheuren draait en draait een donker bruin. De ceder bomen schors en bladeren zenden ook een pittige harsachtige aroma. De ceder kegels zijn tonvormig en bevatten gevleugelde zaden die krijg vrijgegeven wanneer ze volwassen een jaar later dan de kegel. Lees meer over ceder identificatie en ceder feiten.
Cedar Tree Care; Cedar kan worden bomen gekweekt door middel van stekken en zaden. Stekken is over het algemeen voorkeur boven zaden, omdat ze een betere overlevingskans, plus ze zijn snel te ontwikkelen tot gezonde planten. Nemen gezonde stekken, semi-woody (niet te zacht noch te hard) in zomer. Duidelijk het onderste deel van de stekken van alle bladeren. Dip het in een beworteling oplossing en plant het in een goed gedraineerde vochtige medium. Voor zaden, verzamelen kegels die bruin, en zijn niet volledig geopend. Voorzichtig kracht voor het openen van de kegel, en snel het verzamelen van de zaden voordat ze verspreid. Ze zijn gevleugelde, dus hebben ze de neiging om weg te vliegen. Zaden van sommige soorten zoals de witte cederboom vereisen een paar uur van pre-inweken voordat ze inzaaien in het zaaimedium. Plaats ze in een locatie die gedeeltelijke zon ontvangt. Men kan individueel zaaien zaden in piepschuim bekertjes ook. Zodra de zaailing wordt 6-12 cm hoog, is het klaar voor transplantatie.
Kies een locatie rekening houdend met de uiteindelijke grootte van de boom, geheel of gedeeltelijke zon Het gebied mag niet gevoelig zijn voor water te loggen of overstromingen. Als u van plan om meer dan een ceder dan plant, ruimte hen onderscheidt een minimum 4-6 voeten. Een gat graven ongeveer zes diameter in de breedte en ongeveer een meter of twee diep. De beplanting de bodem moet een deel organische compost. Plant de ceder en compacte de grond stevig rond de wortels. Bouwen van een berm rond de jonge ceder, en vul deze met water. Voor de eerste paar maanden moet men ervoor zorgen dat de grond niet uitdroogt, maar water voorzichtig, teveel water ingesteld rotten in de wortels. Wiet en rond de ceder. De wortels van de ceder zijn kwetsbaar voor verstoringen, dus zorg ervoor dat ze niet Get Get hit of jerked terwijl wieden or uitlopen rond de bodem. De ceder vraagt ​​niet veel vruchtbaarmakende, misschien eenmaal in jaar, als je wilt ook.
De jonge cederhout moet worden beschermd uit dierlijke, als de bladeren en twijgen zijn inschrijving. Bouw een mesh omheen om dieren houden van eten up van uw ceder. Snoei je ceder ofwel it krimpen of van vorm. De timing is belangrijk, snoei in het voorjaar, voordat de groei begint. Beschadigde of gebroken takken worden afgezaagd met scherpe bezuinigingen, zal rafelige sneden beschadiging van de plant. Snoei nooit na juli, want volgende seizoenen groei in de vorm van knoppen (blad) hebben gevormd. De ceder is een snelle groeier, de meeste soorten groeien enkele centimeters per jaar. Dus snoeien rekening houdend met de grootte die u wilt dat uw ceder te bereiken. Lezen over de rode cederboom.
Hoewel winterhard, cederbomen zijn gevoelig voor Armillaria wortelrot, witte schimmel schors infecties, verkleurde bladeren, etc. Teveel water en bemesting kan uw ceder doden. De meeste van deze problemen kunnen worden behandeld met ceder zorg. Een gevestigde ceder vergt weinig onderhoud, alleen bewondering!

No comments:

Post a Comment