Wednesday 23 November 2011

Dikker haar voor Vrouwen

We leven allemaal in wereld van tegenstrijdigheden. Bijvoorbeeld vrouwen met dun haar, lang voor dik haar en vice versa. Terwijl aan de andere kant, vrouwen met dik haar weten dat het problemen als het gaat om haarverzorging voor dik haar. Echter, ik ben het eens, dat dikker haar, je in staat om meer te experimenteren in vergelijking met dun haar. Er zijn drie haartypes, namelijk, dun haar, halflang haar en dik haar. Om te testen welke categorie val je in, das een paardenstaart. Als uw diameter van pony's is gelijk aan een dubbeltje dan is het dun haar en als je vereisen twee vuisten om de pony te houden, dan kun je trots zijn op uw dik haar. Als je pony is tussen de twee, dan is het halflang haar. Halflang haar is het meest voorkomende type haar, die zeer eenvoudig te beheren, maar kan neigen naar de dunne kant. Laten we eens kijken, wat is het geheim van dikker haar te krijgen voor vrouwen.
Dikker haar voor Vrouwen
Hoofdmassage, Zuid-Aziaten, en dan vooral Zuid-indianen bekend zijn lange weelderige lokken hebben. Vraag me af waarom?! Nou ... het geheim is kokosolie. De overvloed van kokosolie in dit deel van de wereld, is de oude geheim voor dik haar. Dus, koop een fles kokosolie tot dik haar te krijgen. Voordat u begint met masseren je haar, net warming-up van een kopje olie en masseer je hoofdhuid met haar, in een cirkelvormige beweging. Olijfolie, jojoba olie, Castor olie, bhringaraj olie en lavendel olie zijn ook zeer geschikt voor groeiend dik krullend haar.
Haar wassen; wassen je haar even belangrijk is als je haar smeren. Een van de tips is dik haar, je haar wassen om de andere dag, vooral als je dun haar hebt en wilt maken dik. Je moet heel voorzichtig zijn, terwijl het wassen van je dun haar. Zorg ervoor dat u een shampoo die je haar past goed. Terwijl wassen uw haar, niet wrijven het teveel omdat het leidt tot uitvalt van haar in klonten. Tegelijkertijd, conditioneren je haar, houdt ze gehydrateerd en zacht. Na het wassen je haar, wrijf ze dan niet te hard, net dep droog ze af. Strikt te voorkomen met behulp van een föhn omdat het leidt tot overmatig verlies van vocht en beschadiging. Laat je haar helemaal droog is, en dan kam hen, om de klitten te verwijderen. Read meer over how om je haar te wassen.
Dik haar dieet; op natuurlijke wijze groeien dikker haar, moet je ook richten op uw dieet als een van de dikker haar tips. Onze haren heeft de juiste dieet, gezond blijft, dikke en lange groeien. Zo nemen veel vers fruit, groenten, eieren, vis en noten voor dikker haar voor vrouwen. Sinds haar zijn eiwitten, ervoor te zorgen dat je veel eiwit in uw voeding te hebben. Lees meer over hoe dikker haar van nature te krijgen.
Belangrijke dik haar tips; U kunt dik haar, maar het is belangrijk dat ze groeien lang en sterk. Als u toestaan ​​uw haar zo natuurlijk mogelijk groeien, zullen ze gezond groeien. Vandaar, zich te onthouden van curling, het strekken, kleuren en iets te doen onnatuurlijk aan uw haar. Het gebruik van Henna en eigeel is een geweldige manier om dik haar. Een belangrijke suggestie voor de teelt van dik haar is, om je haren te bedekken elke keer dat je naar buiten. Dit houdt je haar te beschermen tegen vervuiling, stof en andere schadelijke externe factoren. Het houden van het knippen van uw haar elke 6-8 weken, om de splitsing te verwijderen en de uiteinden dun haar, zodat ze kunnen gelijkmatig groeien.
Je haar is een manifestatie van alles in het werk dat u in hen, om hen wat je ze wilt maken. Ik hoop dat deze dikker haar voor vrouwen tips helpen u die gewenste lange lokken. Let op!

No comments:

Post a Comment