Sunday 13 November 2011

Natural Oog Make-up

Ze zeggen dat expressieve ogen zijn de meest indrukwekkende asset men kan hebben. Ogen, na al zijn weg naar onze geest en onze gevoelens en gedachten. Mooi en expressieve ogen zeggen veel over de persoon dan woorden. Het is dan ook geen wonder dat vrouwen zo gevoelig over hun ogen - maar niet als 'Rachel' in de populaire serie 'Friends'! Toch om terug naar de eerdere punt, is het van essentieel belang om onze ogen gezond en ze verbeteren met voldoende oog make-up. Natuurlijke oog make-up is wat normaal gesuggereerd - tenzij je natuurlijk gaan voor een feest of een ander evenement waar je moet zijn vet met je make-up. Natural oog makeup is eigenlijk het type van make-up die de schoonheid van uw ogen zal de nadruk leggen zonder dat het luid en duidelijk, dat er make-up op hen! Vandaar, hier is meer op het verbeteren van uw ogen met natuurlijke oog make-up.
Natuurlijk oog Make-up voor Brown Eyes; Om te beginnen, laat me je vertellen dat mensen met bruine ogen zijn heel erg gelukkig! Als je een heleboel opties als het gaat om oogmake-up voor bruine ogen en donkere tinten bij betrokken zijn. Dus, te beginnen met mascara, kunnen mensen met bruine ogen krijgen een perfect natuurlijke look met een zwarte mascara. Met betrekking tot eyeliners, de horizon is breder. Kies uit een reeks van donkere bruintinten voor een natuurlijke nog aantrekkelijke look. Voor een meer dramatisch effect, zwart is mooi! Om te praten over oogschaduw, neutrale kleuren zoals aubergine, grijs, navy blauw, chocolade, grijsachtig bruin of bordeaux gebruiken. Voor een meer subtiele en aantrekkelijke look, gebruik perzik, mauve of het leuk vindt. Wat je ook doet, het voordeel van het hebben van bruine ogen is dat u een ruime keuze als het gaat om oogmake-up en je kunt experimenteren. Naast dat je kan schitteren en je ogen het licht door te kijken onschuldig en mysterieus tegelijk. "Wouw!
Natuurlijk oog Make-up voor blauwe ogen; Blauwe ogen is een heel ander balspel in vergelijking met bruine ogen. Blauwe ogen kan worden geaccentueerd met bruin, grijs, taupe, zwart, koper, paars, lila of gouden oogschaduw, voor een natuurlijke look. Nu komt de mascara. Nou, kunt u experimenteren met een gekleurde mascara om een ​​frisse adem van verandering krijgen van de routine zwarte. Dat zal ook vertellen welke kleur verbetert de mooie blauwe kleur van uw ogen. Eyeliner valt in dezelfde competitie, zwarte liner zal wegnemen van de schoonheid van uw blauwe ogen, dus ga voor iets als een natuurlijke bruine tint. Het zal de aandacht vestigen op de blauwe kleur van uw ogen. Oh ja, en voorkomen dat deze tinten blauw die de blauwe kleur van uw ogen zullen overweldigen. De bovenstaande tips voor make-up voor blauwe ogen zal de ogen lijkt zo natuurlijk en oprecht mogelijk te zijn. Lees meer in Hazel oog make-up tips.
Natuurlijk oog Make-up voor groene ogen, Dit is zo moeilijk als het wordt! Groen, whoa! Niettemin aan de slag met de groene scène, voor oogmake-up voor groene ogen, wat ziet er het beste is groen, gedempt roze, tinten van perzik, brons groen, grijs-groen, bruin-groen, kaki en andere tinten oogschaduw op deze lijnen . Hetzelfde geldt ook voor eyeliners - soortgelijke kleuren kunnen accentueren groene ogen. Voor een natuurlijke uitstraling, gebruik dan een mascara in de schaduw van bruin. Het zal verhelderen en je ogen open. Subtiel en gedempte kleuren is de sleutel tot de groene kleur van uw ogen markeren.
Natuurlijk oog Make-up tips, Boven was een laag op natuurlijke oog make-up in detail. Laten we nu een snelle blik op enkele algemene richtlijnen om uw ogen te geven die perfect natuurlijke look. ; Eerste dingen eerst, houd je oog make-up tot het minimum. ; De eyeliner moet worden toegepast zo dicht mogelijk bij de wimpers als mogelijk. ; Hoe lichter de huid, moet de minder intens de kleur die je gebruikt voor je oog make-up. ; Altijd onthoud dat donkere tinten gestalte geven uw ogen, zal lichtere tinten Fleur uw ogen en middelgrote tinten zijn geweldig om bieden diepte naar uw ogen. ; Warmer kleuren zijn wintergroen en zijn geweldig voor alle tijden en gelegenheden. ; Nu ben ik zeker dat je niet zou Wide Eyed in verbazing te weten over wat te gebruiken en wat niet te gebruiken voor uw natuurlijke oog make-up. U kunt experimenteren en spelen met de kleuren, maar gewoon nemen goede oogzorg maatregelen vóór en na. Je wilt niet dat je mooie ogen beschadigen, hè dames! Hier is waar ik afmelden, hopende dat je hebt wat je wilde over oogmake-up.

No comments:

Post a Comment