Wednesday 9 November 2011

Wimpers

Tegenwoordig zijn vrouwen streven naar perfectie op alle gebieden. Van de perfecte kleding voor een bepaald seizoen, een perfect gevormd lichaam, om de perfecte, huid, haar, wimpers! Dat is waar. Het verlangen naar perfectie heeft voortgebracht nog een nieuwe plek, waar het kan worden bereikt - wimpers. Vele vrouwen en tienermeisjes meisjes, een poging om hun wimpers met hun haar en huidskleur, match kiezen voor wimpers. Het is inmiddels nog gemakkelijker met de beschikbaarheid van een verscheidenheid van wimpers kits op de markt. Echter, is het belangrijk om bewust te zijn van alle gegevens betreffende de wimpers, voordat venturing in de procedure voor het verven van je wimpers.
Het Proces van Wimper Dyeing
The-proces voor het verven van wimpers kan worden uitgevoerd bij een kapsalon, of thuis met een DIY (Do-It-Yourself) kit thuis. Toch is het raadzaam om eerst uit te proberen het proces in de salon, zodat het gemakkelijk kan worden nagebootst thuis. Dit is typisch het procedure om uw wimpers geverfd:; Het gebied rond het wimpers is beschermend gedekt. ; De kleurstof wordt toegepast op de wimpers. ; Na vijftien minuten wordt de kleurstof weggeveegd met water. ; Niet alleen is de procedure op een salon snel, maar het is ook een goedkope procedure van krijgt die lange gewenste wimpers die perfect overeenkomen met uw haren en huid. De kleurstof neigt naar laatste voor een maand, waar de gekleurde wimpers nature vervangen door uw originele wimpers. Wimpers kunnen ook semi-permanent gekleurd worden. Zelfs degenen kleurstoffen, dat laatste alleen voor een avond, zijn beschikbaar om degenen die niet willen het risico permanente dyeing nemen. Lees meer over:; wimper Tinting; Eye make-up koopt het recht wimpers Kit
Als u wilt uw wimpers tint op uw eigen, ervoor dat u de juiste wimper kleurstof kit te doen kiezen. Wimpers kunnen schadelijk zijn, als het gebruikt wordt op een verkeerde manier. Volg deze stappen om rechts wimper kleurstof kit aankoop:; Wanneer u beslist uw wimpers kleurstof jezelf, is het belangrijk om begrijpen wat kleur zal uw huid en haar pak. Het is zeer verleidelijk om de verscheidenheid van wimpertransplantatie kleurstof kleuren probeer in de markt. U kunt een trial van de kleuren die je kan pak met die wimpers kleurstoffen die laatste voor een dag. ; Wimper kleurstoffen zijn ook verkrijgbaar bij diverse salons, die gemachtigd zijn om te gaan in de professionele beauty producten. Aankoop van een wimpers kit van hen is het verstandiger als ze kunnen helpen u de juiste kleurstof. ; Neem uw kies uit een permanente, semi-permanente, of tijdelijke wimper kleurstof. ; Kijk uit naar de ingrediënten van de kleurstof. Kiezen voor een kleurstof die plantaardige kleurstof om de kleur maakt gebruik van de wimpers. Het is relatief veiliger dan andere chemische kleurstoffen. ; Volg precies, de instructies vermeld op de kit, inclusief de patch test om later voorkomen eventuele allergische reacties, krijgen die dromerige wimpers. ; Wimpers risico's en veiligheidsmaatregelen
Zo mooi als kunnen maken uw wimpers look, behulp wimper kleurstof impliceert een bepaalde hoeveelheid risico. In feite heeft de Amerikaanse FDA strikt ontmoedigd het gebruik van een wimper or wenkbrauw kleurstoffen. Dit is omdat meerdere eyelash kleurstoffen, hoofdzakelijk degenen ingevoerd uit andere landen, zijn gevonden om koolteer bevatten, waarvan het gebruik kan infecties veroorzaken leidend tot verminderd gezichtsvermogen of permanente blindheid. Volgende zijn enkele andere risico van het gebruik wimpertransplantatie kleurstoffen:; Ten eerste is er een groot verschil tussen haarkleurmiddelen wimpers en kleurstof. Niet, onder geen enkele omstandigheid, gebruik te maken haarkleurmiddelen op je wimpers perfect matchen met je haar. De intensiteit van chemische stoffen kan leiden tot zwelling en ontstekingen, en een infectie veroorzaken in de ogen. , Zelfs al kan schandalig geluid, is onervaren uitvoering van de wimpers kleurstoffen resulteerde in de dood! De mogelijkheid van permanente blindheid is reeds genoemd vóór. ; Geen van de producten in de markt die claimen eyelash kleurstoffen, zijn goedgekeurd door de FDA. In een dergelijk geval, zou de enige persoon verantwoordelijk voor enig ongemak of problemen met uw ogen zijn u. ; Verschillende salons producten gebruiken die zijn verboden door de FDA, waardoor plaatst je op een risico van ernstige schade aan de ogen. , Lees meer over oogzorg.
Though wimpers verven de belofte van de schoonheid die je altijd al van gedroomd, ze hebben wel een aantal risicofactoren. Veel vrouwen hebben beweerd te hebben uitgevoerd veilige procedures van wimpers verven, zonder enige problemen. Toch kan de statistieken beweren slechtziendheid, blindheid en de dood niet worden genegeerd. Er zijn verschillende alternatieven voor deze dromerige wimpers u hebt altijd naar verlangd, zoals mascara en de tijdelijke wimper kleurstoffen. Deze relatief veiliger dan de permanente banen. De voordelen, de procedures en risico's die betrokken zijn bij het gebruik van wimpers is allemaal hier genoemd. De laatste oproep van jou is de vraag of u wilt de procedure van de wimpers dyeing risico, of u wilt op de Safer kant blijven door het gebruik van alternatieve methoden.

No comments:

Post a Comment