Thursday 17 November 2011

Funky Korte Hairstyles

Als u wilt Voguish kijken, en willen ook niet te veel aandacht te besteden aan frequente haarverzorging en onderhoud, funky korte kapsels zijn de beste alternatief. Deze funky korte kapsels zijn niet geschikt voor iedereen. Ze zijn grotendeels gedragen door tieners en jongeren die er de voorkeur te geven hun gezichten een punk-achtige uitstraling. Of het nu funky korte kapsels voor mannen of vrouwen, de kapsels volledig afhankelijk van uw smaak van haarkleur, patronen en lagen. Laten we discussiëren over wat goed funky korte kapsels voor vrouwen en mannen.
Funky korte kapsels voor vrouwen
Schuine Bob; This kapsel omvat een normale bob geknipt met de voorkant haar pony schuin tegenover een van de wangen. Het is meestal versleten en maakte bekend bij Parijs Hilton. Dit is een van de funky korte kapsels met pony, die ziet er goed uit op korte of middellange fijn haar. Als je denkt van funky korte kapsels voor zwarte vrouwen, wordt dit kapsel het meest geschikt geacht.
Pixie Cut; Dit is de meest populaire kapsel van alle funky korte kapsels. Het bestaat uit het snijden van de haren op kortere lengtes en houden ze ontspannen op de kroon, net als een gewone jongen te snijden. Met het gebruik van haarstyling-producten, kunt u zeker stijl zulke korte haren in verschillende patronen en stijlen. Je hebt ook de mogelijkheid om pieken tot het haar een beetje.
Concave bob; Een concave bob was beroemd gemaakt door Victoria Beckham. In dit bob kapsel, zijn er lange pony aan de rechterkant van het gezicht, die meestal uit te breiden tot het de wangen. De linkerzijde heeft een kortere pony dan die van de juiste is. Lees meer over bob kapsels - nieuwe bob kapsels.
Getextureerde lagen; In dit kapsel, are layerings van haar gemaakt op het hoofd met een pony op het voorhoofd tot aan de ogen. De uiteinden van alle haren zijn gechipt uit om een ​​getextureerde look te geven. Dus het ziet er afgestudeerd aan de top, en ruig aan de uiteinden. Deze stijl is geschikt voor mensen met langwerpige of ovaal gezicht.
Funky Korte kapsels voor mannen
Korte Spike Kapsels; elk kapsel met spikes is altijd bekend als een funky look aan het gezicht te geven. Je zou hoeft alleen maar een bepaalde hoeveelheid hairstyling gel om deze stijl te creëren. Het inkleuren van de spikes kan ook gedaan worden voor een funky uitstraling. U kunt de spikes op welke wijze dan uw voorkeur en maakt een rommelige look.
Lees meer over:; Spikey Kapsels voor mannen; Spikey Kapsels voor Vrouwen; Korte Mohawk; Een korte Mohawk is een knipbeurt waarbij de zijkanten zijn afgewerkt, net uit een lijn van haar in het centrum, die wordt verrijkt je. In het algemeen zal dit kapsel ziet er goed uit alleen als je kleur toepassen op de staande haren. Als u niet wilt dat aan de zijkanten van het haar knippen, alleen omwille van het maken van een ander kort kapsel de volgende dag, kunt u dragen van een faux Mohawk. In een faux Mohawk, is er geen behoefte om te trimmen vaststelling van de zijkanten van de haren. U kunt gewoon een nep Mohawk by spiking de haren die op de bovenkant van het hoofd.
Mullet Plus Mohawk; een mengsel van een mul en een typische korte Mohawk is opnieuw een sterk funky kort kapsel. Een matje bestaat uit het snijden van de voorkant kort haar en laten haar de rug lang en ontspannen. Spiking de haren op de top in een lijn krijgt u een combinatie van een korte Mohawk en een matje. Verven van het haar na het doen van deze funky kapsel zal echt geven een punk look.
Shag Kapsels, A shag een zeer goede korte kapsel met een funky uiterlijk. In dit kapsel, kort haar is een patroon in een wat ruwe manier en maakte op het hoofd van een ruige look te creëren. Dit surpluspercentage wordt het meest geschikt voor mannen die niet willen veel zorg over haar onderhoud, maar een stijlvolle kapsel te dragen.
Als het gaat om korte kapsels funky voor oudere vrouwen, zal een korte snit of een soortgelijke korte kapsel het meest geschikt. Such kapsels vereisen geen extra haarverzorgingsproducten die normaal wordt vermeden door oudere vrouwen. De hierboven genoemde percentages zijn slechts een paar van de meest populaire funky korte kapsels. Er zijn nog veel meer kapsels met verschillende patronen en stijlen die gedragen kan worden om te kijken funky.

No comments:

Post a Comment