Thursday 10 November 2011

Vine Tattoo Designs

Tatoeage heeft altijd in vogue en het heeft groot aantal volgelingen die altijd op zoek unieke tattoo designs. Tatoeages bieden een geweldige manier uiten gedachten en emoties via de tatoegeringsontwerp uitgehouwen op het lichaam. Elke tatoegeringsontwerp spreekt een verschillende unieke verhaal en de tatoeage toonder kan zijn / haar persoonlijkheid of aard portretteren via de tatoeage. Mannen meestal gaan voor donker en gedurfde gedessineerde tattoo ontwerpen, terwijl vrouwen graag enkele ingewikkelde en kleine tattoo ontwerpen met het gebruik van mooie kleuren krijgen. Vine tatoeages worden geacht te zijn vrouwelijke tattoo ontwerpen, omdat ze gemaakt zijn van slank, en bochtige wijnstokken gesneden in de artistieke patronen. Laat ons een kijkje nemen op enkele ideeën op wijnrankbladeren tattoo ontwerpt en weet dan sommige van de betekenissen van wijnstokken tatoeages.
Vine Tattoo Designs; Het beste ding over vine tattoo ideeën is hun veelzijdige en flexibele karakter. Dus er geen specifieke regels wanneer u wilt een wijnstok tatoegeringsontwerp voor jou. Allen u moet doen is beslissen de tatoeage plaatsing en het type van wijnstokken u wilt in uw vine tatoeage. Het ontwerp van de wijnstok tatoeage kan worden besloten op basis van de plaatsing. Vine tatoeages die gebeeldhouwd op benen en armen zijn meestal ontwerpen dat ofwel breiden via de complete arm of beenlengte of dat wat omwikkelafstand hen. Ribben, benen, voeten, rug, schouders, enz. zijn enkele van de populaire plaatsen voor het krijgen van een wijnstok tatoeage. Deze tatoeages vereisen zeer minder inkt maar de tatoegeringsontwerp kunnen grote gebied van het lichaam dekken.
De tatoeages kan heel goed gecombineerd worden met andere tattoo designs zoals bloem tatoeages, hart tatoeages, engel tatoeages, etc. Je kunt gaan voor een wijnstok tatoeage die een klein hartje tatoeage omcirkelt of zelfs carve uw naam langs de stroom van de wijnstok tatoeage. Vine tatoeages op been kan worden gesneden om de complete been gebied of gewoon een deel ervan dekken. U overal kunt plaatsen hen tussen de voet en de heupen. Vine tatoeages ontwerpen voor voeten, wanneer gesneden om de enkel wrap en over de voet gebied breiden geven opvallende looks. Weten sommige vine tattoo ontwerpen voet een kijkje nemen op, wijnstok tatoeages op voet. Vine tattoo ontwerpen op rug kan ofwel gebeeldhouwd op de onderrug of bovenrug. Kan men ook gaan voor symmetrisch opgesteld wijnstokken tatoeages op zowel de zijkanten of een complete grote wijnstok tatoeage over de rug. Een meer voordeel van wijnstokken tattoos is breed toepassingsgebied van het gebruik van verschillende levendige kleuren. Zo zal u niet verkeerd gaan op alle wanneer u een wijnstok tatoeage op je lichaam wilt.
Vine Tattoos - Betekenissen; Evenals iedere andere tattoo ontwerpen er aantal betekenissen die kan worden gekoppeld aan vine tatoeages. De zin van de wijnstok tatoeage hoofdzaak afhankelijk het type van wijnstokken gebeeldhouwde. Verschillende culturen hebben verschillende concepten en overtuigingen over wijnstokken. Grapevine, heilig en klimop zijn drie hoofdtypen wijnstokken die worden gebruikt voor wijnstokken tatoeages. In bepaalde culturen, deze wijnstokken symboliseren goede aspecten, terwijl in sommige ze beschouwd als slechte voortekenen. Om te beginnen, volgens de Griekse mythologie, klimop is een symbool voor vruchtbaarheid en groei, terwijl het christendom gelooft klimop om een ​​symbool van een natuurlijke persoon, heidense en moreel zwak. Kracht en vastberadenheid zijn de twee betekenissen voor wijnstokken volgens Kelten. Wijnstokken spelen een belangrijke rol in het christendom. De kroon van Gulzigheid, wordt beschouwd worden bereid uit Grapevine. Terwijl in de Romeinse mythologie wordt geloofden dat hun god van god van revelry en wijn gebruikt om een ​​kroon samengesteld uit Grapevine slijtage.
Lees meer op:; Vine tatoeages op Ribs; Vine Tattoos voor Vrouwen; Vine tatoeages op Schouder; Deze werden enkele suggesties op de wijnstok tattoo designs. Bezoek enkele tattoo galerijen en beslissen de wijnstok tatoeage dat u zou willen hebben op uw lichaam en zorg ervoor dat de tattooer is een expert. Happy tatoeëren!

No comments:

Post a Comment