Monday 14 November 2011

Voedsel voor haargroei

Mannen en vrouwen, willen beiden sterk haar hebben. Vrouwen vooral liefde lang haar. Deze dagen zelfs kinderen zich bewust zijn van haar en kapsels. Haar speelt een belangrijke rol in de modewereld en beroemdheden. Tegenwoordig worden honden haarstijlen ook steeds populairder wereldwijd! Maar, kunt u proberen diverse kapsels enkel indien je gezond en sterk haar hebben. Hoewel genetica bepalen de haargroei, kunt u altijd stimuleren de haargroei met de hulp van sommige externe en natuurlijke manieren. Welke manier u ook kiest, een gezonde voeding essentieel is voor de andere methoden, die voor snelle en gezonde haargroei te vullen. Een gezonde voeding is goed voor lichaam alsook de groei van de haar. Laten we eens kijken naar wat kan worden opgenomen in de lijst van gezonde voeding voor de haargroei.
Gezonde voeding voor haargroei
Vitaminen: altijd kiezen voor een gezonde en evenwichtige voeding, rijk aan vitamine B12, als het kan het beste voedsel voor haar groei. De vitaminen A, B, C, E en K aanwezig moeten zijn in uw dieet in voldoende hoeveelheden, anders zal haar er dof en levenloos. Dit zijn de essentiële vitaminen voor haargroei. Vruchten en groenten zoals kool, abrikozen, perziken, melk, visleverolie olie, wortelen en zoete aardappelen zijn Vitamine Een rijke terwijl vitamine B is aanwezig in noten en groene groenten. Vitamine C wordt gevonden in de meeste citrusvruchten zoals citroenen, sinaasappelen en aardbeien, groene pepers, ananassen, kiwi enz., terwijl vitamine E wordt gevonden in korrels, tarwekiemolie, noten, groene bladgroenten, sojabonen, gedroogde bonen en ruwe zaden. De antioxidanten aanwezig in vitamine E beschermen de celmembranen tegen beschadiging. Seafood is vol met vitamine K.
Eiwitten: Een regelmatige en evenwichtige levering van eiwitten kan blijken een beter voedsel voor gezonde haargroei zijn, zoals haar zelf is opgebouwd van eiwitten. Dit is de reden waarom eiwitrijk dieet helpt om het haar sneller groeien. Zoals u weet, zuivelproducten zoals melk en yoghurt en pluimvee producten zoals kip en eieren langs met vis, spruiten, noten, kaas, peulvruchten en linzen zijn rijke bronnen van eiwitten, die snelle haargroei moedigen en vandaar, moeten worden opgenomen in uw dieet regelmatig.
Dietary Supplements: Aminozuur supplementen zijn gemakkelijk beschikbaar en pindakaas is een rijke bron van aminozuren die helpt bij eiwitsynthese. Artsen schrijft doorgaans vitaminesupplementen of multivitaminen als u wilt uw haar snel groeien. Andere voedingsbronnen supplementen zoals biotine vitaminen, prenatale vitaminen, MSM (methylsulfonylmethane) en Omega 3 kan blijken te zijn goede levensmiddelen voor haargroei. Supplementen van foliumzuur die daadwerkelijk aanwezig in groene bladgroenten, bonen, erwten, zonnebloempitten en sommige granen kunnen ook worden voorgesteld zo goed voedsel voor haargroei.
Etherische Oliën: Als je lichaam voldoende vloeistoffen of vloeistoffen voor een goede gezondheid vereist, haren moeten er ook goede en regelmatige aanvoer van essentiële oliën zoals rozemarijn, lavendel, gember, jojoba, sesam, basilicum, avocado, thee tree olie, olijf-, castor, citroen, amandel-en kokosolie. Een juiste dagelijkse massage van tien minuten met een van deze essentiële oliën voor haargroei, kan stimuleren de hoofdhuid en verbeteren de bloedsomloop, hetgeen kan resulteren in sterke haarwortels en lange, gezond haar. Met behulp van goede kwaliteit haarverzorgingsproducten, die geen chemische ingrediënten, kan voorkomen dat roos en haaruitval. De toepassing van henna of massage met vitamine E olie of de olie boven is vrij gunstig en zal werken als aanvullende voeding voor de haargroei. Samen met al deze moet men veel drinken van water ook.
Mineralen: Je moet voedsel rijk aan mineralen zoals ijzer, calcium en zink die kan helpen uw haar te laten groeien.
Uw haar weerspiegelen uw algehele gezondheid en dieet een behoorlijke haarverzorging haarverzorging routine speelt een belangrijke rol in goede haargroei. Eigenlijk, haar zijn de dode cellen van je lichaam, maar op hetzelfde tijd, haar het grootste ding dat je ophef over. Gezonde voeding voor haargroei biedt u goede looks en is dus, verplicht de kronende glorie van uw verschijning verwennen.

No comments:

Post a Comment