Thursday 24 November 2011

Controlling Relaties

Vraag me af waarom we nooit gekomen om te weten wat 'eigenlijk' is gebeurd na prins kuste zijn prinses? Hoe is het dat ze alleen gelukkig elke leefde na? En als het zo is, dat is waarschijnlijk de reden waarom het is gewoon een sprookje. Iedere relatie begint op een rooskleurige noot. Alles is Hunky Dory en het beeld is perfect, met liefhebbers verliefd. Maar wat gebeurt wanneer er is teveel familiariteit? Wanneer u begint krijgt te vertrouwd met uw partner (ik bedoel na een lange tijd samen), helaas, is alleen dan, dat u de reële kenmerken zie. Een controlerende relaties schommelt tussen milde controle gedrag van je partner aan extreme periodes van hevige controlling. Niettemin, de controle relaties zijn ongezond voor niet alleen de betrokkenen, maar ook voor diegenen, er omheen. Laat ons zien wat gebeurt in beheersen relaties.
Tekenen van Controlling Relaties
Volledige controle; bij het beheersen van relaties, de controlerende persoon, kan niet leven zonder controle. De noodzaak hun partners controle is simpelweg onvermijdelijk. Een zeggenschapsrelatie partner zal houden een volledige controle op wat u doen, waar ga je en hoe doe je dat. Hij / zij zal zeer overtuigende proberen en krijgen al uw wachtwoorden en beveiligingscodes. Uw emails, berichten, contacten en uw elk persoonlijk toebehorende zal zeer slim gemonitord en gefiltreerd.
Opzettelijk Hurt U; Een controller zal altijd proberen u gekwetst in kleinst mogelijke manieren. Controlling gedrag in echtgenoot kan worden martelende indien het gedrag hellingproef richting de gewelddadige kant. Hij / zij zal proberen om fysiek gekwetst u, door verdraaien je armen, slapping, trekken uw haar en schopt je. In het ergste gevallen een zeggenschapsdeelneming partner kan zelfs verder de omvang van geven sigaretten brandwonden, dat permanente sporen achterlaten. Lees meer op beheersing echtgenoot.
Gemakkelijke Bijlagen en Vastleggingen; Een zeggenschapsrelatie persoonlijkheid zal gemakkelijk krijgen in een relatie. Controlling relaties zie verbintenissen komende heel gemakkelijk. Als controller ziet, als de kans om in controle, een verbintenis is allen het neemt. Een controller, meestal zal komen met zinnen als: 'Jij bent te mooi om waar te zijn', 'Ik wil met je trouwen', 'ik wil de rest van ons leven samen door te brengen' en ga zo maar door, als hij / zij alleen betekent, 'Ik wil in charge'. Indien dergelijk gedrag gewassen up in de eerste vier weken van een nieuwe-gevonden courtship, dan moet u beware. Lees meer op kenmerken van een zeggenschapsdeelneming persoonlijkheid.
Woede beangstigend; in Controlling relaties slechts een persoon is toegestaan ​​om boos, de controller. De controller in een relatie heeft absoluut geen controle over zijn / haar woede. Rijden als een maniak, dingen gooien, Getting destructief, suïcidaal gedrag, bedreigend, chanterende en krijgen gewelddadige met u zijn enkele van de manieren een controller tentoonstellingsstukken woede. In een boze Bout een controller zal u verzekeren, dat hij niet zal je pijn doen. Wanneer u echter niet toetreden tot de eisen, hij / ze zal gaan naar eventuele omvang van waardoor je voldoen. Lees meer op tekenen van een zeggenschapsdeelneming relatie.
Isoleren U; Voor de bediening iemand, moet u de persoon isoleren. In Controlling relaties, de controller, zal snijden je off van al uw vrienden, familie en collega. De controller doet dat omdat, hij / zij voelt dat de mensen rond u. mag u beïnvloeden tegen hem / haar. Een controller leeft in deze ongebonden onveiligheid, dat hij / zij denkt dat je weg zal lopen van de relatie op de daling van de hoed. Een controller zal maken valse beschuldigingen en zal mondeling u misbruiken als ze / zij ziet je socialiseren. Dit zal maken je schuldig voelen en imbibe een gevoel van afzijdig uit de sociale circuit. Lees meer op beheersing gedrag in relaties.
Stemmingswisselingen; in Controlling relaties, stemmingswisselingen zijn zeer gemeenschappelijke. Het moment geef je in bepaalde eisen van de controller, zal hij / zij zoete praten u in meer doen voor de relatie. Indien de controller heeft mondeling, fysiek en seksueel misbruikt u de vorige dag, de volgende dag, hij / zij zal gaan van de manier om aardig tegen je. Maar dit gedrag van zijn openlijk leuk, is alleen bedoeld om je van alles doen dat is gepland. Lees meer op de beheersing van mensen en misbruik relaties.
Schuldgevoel Trip; Als u in zeggenschapsverhouding, dan zult constant op een schuldgevoel reis. De controlerende met zoete gedrag voelt u zich, alsof alles is jouw schuld. Een controller zal u geloven dat wanneer ze bedriegen u, u, u misbruiken gekwetst en behandelen u als vuil, u verdiend, dat de behandeling zal u verbeteren uw manieren. Een controller zal nooit de verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag. Zullen zij een rechtvaardiging voor elke verkeerde wat ze doen.
Een eerlijke hulp voor het regelen van relaties is, is er geen enkel punt in toeing een kapotte auto en het te slepen. Het geen rekening hield slechts tot uw reis. Vandaar, als de persoon is zo het controleren dan is er simpelweg geen punt in rekening quiz voor zeggenschapsverhouding om u te helpen. Het laatste teken van een verantwoordelijke in beheersen relaties is, zal een controlerende partner hebben een paniekaanval bij de zeer gedachte van u opbreken. Probeer het uit en praat met je partner, en als er geen begrip, laat gaan. Ik ben zeker er iets moois in petto ergens voor jou. Let op!

No comments:

Post a Comment