Sunday 27 November 2011

Droge gebarsten lippen

Lachend helpt niet alleen verminderen uw stress en het verhogen van uw aantrekkelijkheid, maar ook wil de aanwezigen om je heen. Kunnen echter omstandigheden, zoals droge gebarsten lippen make lachend heel pijnlijk zijn. Naast het veroorzaken van pijn en ongemak, droge gebarsten lippen kan heel pijnlijk ook. Het veroorzaakt een tot voorkomen dat merkte op een sociale verzamelen, enz. De huid omhullende de delen van het lichaam produceert natuurlijke oliën die de huid tegen barre temperaturen voorwaarden beschermt, enz. Echter, de huid op de lippen niet produceren deze beschermende natuurlijke oliën , dat is waarom vinden we onszelf geplakt met gekloofde lippen tijdens verschillende tijden van het jaar. Dit is een veelvoorkomend probleem en kan worden opgevangen met enige moeite. Lees meer over gezichtsverzorging.
Droge gebarsten lippen Oorzaken
Medisch aangeduid als cheilitis, droge gebarsten lippen meestal wordt veroorzaakt wijten aan de volgende voorwaarden:; Overmatige blootstelling aan koud, winderig of extreem zonnige klimaat; Overmatige likken van de lippen; Open mond ademhaling; Dehydratie; roken; Chewing Tabak; Vitamine tekortkomingen (A , B, C of B12); Allergische reacties (cosmetische producten); Bijwerkingen tot bepaalde medicatie; Frequent gebruik van zepen of andere chemicaliën; Badly montage kunstgebitten; Skin stoornis; Zweertjes op lippen; Diabetes; Kawasaki Disease (bloedstoornis); Sjögren Syndroom (autoimmuunziekte); Seksueel overdraagbare ziekten; Macrocytose (type bloed conditie); Droge gebarsten lippen; droge gebarsten Lips Symptomen
De verschillende symptomen van droge gebarsten lippen zijn als volgt:
Gedroogd, schilferige lippen; Ruw en rode lippen, Gevoeligheid van de lippen, Constant likken van de lippen; Peeling van de lippen; Bloeden of het kraken van de kant van de mond, Hoe om te genezen droge gebarsten lippen?
Oplossing 1; Pure shea boter, wanneer toegepast op de lippen dringt snel in de onderliggende lagen van de huid. Sinds zijn rijk aan vitamine A, E en F-gehalte, dan voert hij de rol van het voeden van de huid en genezing. Het mengen van Shea boter bijenwas helpt bij de voorbereiding van een lip balsem die helpt bij het beschermen van de lippen van kloven.
Oplossing 2; Toepassing van geklaarde boter of ghee op de lippen helpt bij het genezen droge gebarsten lippen en houdt ook de huid glad.
Oplossing 3; Als u wilt uw gesprongen lippen te behandelen en wil de verloren roze kleur in je lippen dan doen herleven, die proberen de rozenblaadjes behandeling. Just toelaten dat sommige rozenblaadjes om doorweken voor een paar uur in melk. Neem ze uit en bereiden een pasta van deze rozenblaadjes. Toepassing de pasta op je lippen voor zachte roze lippen. Je kon ook crush deze rozenblaadjes en meng ze in sommige glycerine.
Oplossing 4; Het toepassen van een mengsel van melk room en een paar druppels rode biet sap of granaatappelsap is ook bekend om droge gebarsten lippen genezen en de roze kleur te herstellen.
Oplossing 5; de ooit beroemde aloë vera gel die gunstig is voor diverse huidaandoeningen te behandelen dient als een effectieve behandeling in dit geval ook. Breng wat aloë vera gel om gebarsten lippen genezen.
Oplossing 6; Sinds droge gebarsten lippen kan worden veroorzaakt door uitdroging, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je drinkt voldoende water dagelijks. Houden van het lichaam gehydrateerd, houdt droge lippen op de baai.
Remedy 7; vaseline of lippenbalsems beschikbaar in de winkels zijn ook effectief droge gebarsten lippen remedies. Toepassing lippenbalsems, enz. niet alleen houden de lippen soepel, maar ook helpen voorkomen dat een constante likken van de lippen. Lees meer over beste lippenbalsem.
Oplossing 8; Men kan Castor olie, kokosolie of olijfolie ook van toepassing op uw lippen. De toepassing van honing op extreem droge gebarsten lippen werkt ook wonderen. De suiker kristallen in de honing de functie van exfoliëren van de huid van de lippen. Lees meer over exfoliate lippen van huis.
Remedy 9; ander droge gebarsten lippen remedie is komkommer slice. Wrijven een plakje verse komkommer op de gebarsten lippen werkt wonderen in genezing de lippen.
Remedy 10; Om te genezen droge gebarsten lippen, moet u ook aandacht aan uw dieet. Doe je consumeert een uitgebalanceerd dieet of bent u vitamine deficiënt? Verlies van vitamine A kan tot het geven gebarsten lippen dus is het belangrijk om zorgen je eet een vitamine Een rijke dieet.
Lees meer over:; gebarsten lippen te verhelpen; Hoe perfecte lippen te krijgen; uit Probeer de verschillende droge gebarsten lippen behandelingen bovengenoemde en uit welke past vinden. Niet elke oplossing is voor u geschikt is. Keeping uw lippen regelmatig moisturized en drinken ruime hoeveelheden water zal helpen het intreden van gebarsten lippen voorkomen. Constant vochtinbrengende helpt ook tegen de gewoonte van voortdurend likken van de lippen. Hoop dat dit artikel heeft gegeven je genoeg informatie over hoe droge gebarsten lippen genezen.

No comments:

Post a Comment