Tuesday 22 November 2011

Hoe te om Uw Naam wijzigen

Er kunnen verschillende redenen voor een persoon aan zijn / haar achternaam, zoals huwelijk, scheiding, werk, enz. Soms zijn mensen veranderen hun achternaam, zelfs voor de lol sake of gewoon voor de verandering te veranderen. Echter, de gedachte aan het veranderen van je achternaam legaal je visualiseren bundels papier of wachten formaliteiten voor weken of maanden de tijd om dingen gedaan krijgen. Nou, in strijd met deze gemeenschappelijke overtuiging, het wijzigen van de achternaam legally indien correct onder goede begeleiding gebeuren neemt niet veel tijd en kan gedaan worden met een gemak. Daarom Hier zijn stap voor stap instructies over hoe u uw achternaam voor redenen, zoals huwelijk, echtscheiding of een sociale kaart te wijzigen.
Hoe het wijzigen van Uw achternaam na het huwelijk, een van de meest populaire traditie na het huwelijk is het wijzigen van uw achternaam. Hoe pak je het aan? Laten we eens kijken. De eerste stap is het verkrijgen van een officieel afschrift van uw huwelijksakte certificaat en om extra gewaarmerkte afschriften ervan. U moet een nieuwe sociale zekerheid kaart aan te vragen met uw nieuwe naam en voor dat je moet invullen formulier SS-5 van de Social Security Administration, die u kunt krijgen van hun website of op kantoor. Kan je het formulier rechtstreeks in hun kantoor of via mail samen met de originele (geen fotokopie), van uw huwelijk certificaat dat ze onmiddellijk terug. U kunt uw nieuwe Sociale Zekerheid kaart op uw werkplek, de nodige updates te maken. Ondertussen kunt u naar motor van uw staat voertuig afdeling naar een nieuw rijbewijs krijgen en om je auto's de registratie met uw nieuwe naam te werken. Zorg ervoor dat je ze belt van tevoren en vraag welke documenten nodig zijn om de geldigheid van uw naam te veranderen certificeren. Als u over een paspoort, moet u een nieuwe en voor dat, dan moet je naar Form DS-19 te downloaden van de website van het State Department. Vul het formulier in en met uw oude paspoort en een gewaarmerkt afschrift van uw huwelijk licentie mail. Meer over het wijzigen van de achternaam na het huwelijk.
Hoe te veranderen Uw achternaam Na de echtscheiding; In het geval u wilt uw meisjesnaam of voormalige naam na uw echtscheiding te herwinnen, moet u dit in uw echtscheidingspapieren verzoek. Door dit te doen, zal je naam te veranderen verzoek worden verleend aan het tijdstip van de echtscheiding en u hoeft niet een aparte aanvraag voor dit bestand. Zodra dit is gedaan, het verkrijgen van een gewaarmerkte kopie van uw oordeel hebben uw voorkeur naam van uw advocaat of de griffier het kantoor. Nu contact op met de Department of Motor Vehicles, de Social Security Administration, uw werkgever, bank, enz. en vragen of ze je naam in hun records te wijzigen. Het is echter beter om persoonlijk met uw lokale kantoor van Sociale Zaken en het Department of Motor Vehicles gaan als ze het afschrift van een rechterlijk bevel en een aantal andere ID bewijzen nodig. Meer over het wijzigen van naam na echtscheiding.
Hoe Uw achternaam veranderen op je sociale zekerheid Card; Als u veranderd uw achternaam omwille van huwelijk, echtscheiding, adoptie of om enige andere reden, moet u uw sofi-kaart te updaten. Daarom, voor deze eerste vullen formulier SS-5 Verzoek om een ​​Social Security Card die je kunt krijgen bij uw plaatselijke Sociale Zekerheid kantoor of van hun website. Verzamel bewijzen van uw naam en burgerschap, en zij zullen worden vereist om uw naam met Sociale Zekerheid te wijzigen. Volg de aanwijzingen zorgvuldig door terwijl het invullen en indienen van uw aanvraag, hetzij via de post of in persoon. Hier kan zijn dat u de originele documenten in te dienen (geen kopieën), maar maak je geen zorgen als ze zal teruggebracht worden naar u zeer binnenkort.
Meer lezen op:, zoals: Hoe Achternaam Juridisch wijzigen, zoals: Hoe om Uw Naam wijzigen na het huwelijk, zoals: Hoe Verander je naam Na de echtscheiding, ik ben er zeker van u nu ook eens dat het veranderen van je achternaam is niet zo moeilijk en kan gemakkelijk worden gedaan . Echter, als je vind het nog steeds ingewikkeld, te nemen hulp van uw advocaat of procureur om u te begeleiden door de hele procedure. Ik hoop dat hierboven gegeven informatie over hoe u uw achternaam te veranderen blijkt nuttig voor u allen.

No comments:

Post a Comment