Sunday 20 November 2011

Nemen van een pauze in een relatie

Alle relaties hebben hun ups en downs, en voor iedereen verwacht te worden in een constante staat van gelukzaligheid, dit is uw wake up call. Elke paar een relatie gaat door moeilijke tijden en heeft te worstelen met bepaalde onderwerpen, maar dit betekent niet dat je het ophoudt en opgeven. Als de relatie betekent genoeg voor u, zult u probeert te werken door middel van deze problemen. Als u en uw partner op gespannen voet staan ​​en net kan lijken om eventuele problemen op te maken aan de rust te krijgen, het nemen van een breuk in de relatie zou kunnen helpen. Ik ken het om een ​​aantal koppels, die samen gebleven zijn en zelfs hun trouwen helpen. Een punt dat ik wil duidelijk maken, ik ben niet Freud, en ik heb niet alles hebben bedacht. Echter, ik zal je helpen kijken naar de verschillende facetten van het nemen van een pauze in een relatie, en laat u de rechter van de vraag of het misschien het antwoord op uw probleem. Voor meer, lees relatie advies.
Voordelen van Het nemen van een breuk in een relatie
Als ik verwijs het nemen van een pauze in een relatie, bedoel ik niet twee mensen die gescheiden alleen te gaan op een aantal data met andere mensen. Een onderbreking kan alleen gezond voor een relatie, wanneer het wordt genomen zodat beide partners de tijd om de goede en de slechte van hun relatie te beoordelen, alsook de nodige tijd voor introspectie. Het 'drama' van een relatie, evenals de nabijheid van degene die je liefde kan belemmeren meestal een helderheid van denken. Nemen van een pauze in een relatie kun je je geest kalm en door het verwijderen van jezelf van de situatie, dan kunt u een stap terug en bekijk het eens vanuit een (redelijk) objectief oogpunt.
Midden in de relatie problemen, is het erg moeilijk om te accepteren of je eigen schuld te realiseren. Een andere van de voordelen van het nemen van een pauze in een relatie is dat het je toelaat om doordringen, en zie de rol die je hebt gespeeld in het creëren van de problemen die u nu te maken. Geen partner is geheel foutloos is, en te accepteren dat is een belangrijke stap in het werken met problemen. Door niet focussen op de uitbarstingen, dit keer uit elkaar kan u ook helpen realiseren van de kernpunten u en uw partner hebben, en dus kun je met succes hen aanspreken. Scheiding kunt u ook om te beoordelen wat uw partner en de relatie voor u betekenen. Is het een zekerheid deken die afstand houdt eenzaamheid, of is het een gezondheids-partnerschap dat persoonlijke groei stimuleert?
Hoe om te gaan met het nemen van een breuk in een relatie
De eerste 'angst' aan te pakken en te laten rusten, is dat dit niet het einde van je relatie. Als je eenmaal hebt reine te komen met dat daadwerkelijk vruchtbaar gebruik maken van deze tijd. Als u niet erg dol op het sorteren van uw gedachten, dan de lucht ze uit tot een vertrouwenspersoon. Een ander belangrijk punt is om verder te gaan met uw normale schema en je vrije tijd tot tijd doorbrengen met vrienden te gebruiken en je andere leuke dingen, zodat de eenzaamheid u niet rijden terug in de armen van je partner.
Is Inname van een breuk in een relatie te laten werken?
Als je het serieus en eervol, dan ja, het nemen van een pauze echt werkt, en dat een breuk betekent niet dat een relatie break-up. Indien het in die tijd, u of uw partner niet in staat zijn om te blijven trouw aan elkaar, dan moet je niet bij elkaar worden in de eerste plaats. Ook, indien aan het einde van de pauze, een van jullie beslist dat hij / zij niet willen worden in de relatie niet meer, dan is dat ook is voor de beste (hoewel het niet leuk vinden als die lijken op het moment).
Lees meer op:: Verhouding Hulp voor vrouwen; relatie advies voor mannen; Relatie Advies: Wanneer Break Up, hoe zij een relatie Laatste maken; De beste uitkomst van het nemen van een pauze in een relatie is voor beide partners om samen te komen met een hernieuwde inzet aan elkaar, en beter toegerust om hun problemen op te lossen. In plaats van bang te zijn van het loslaten van je partner, kijk op een pauze als een kans voor de teelt van begrip voor elkaar. Als u een gezonde relatie, dan u en uw partner zal trekken door, en komt beter en sterker dan ooit.

No comments:

Post a Comment