Monday 7 November 2011

Geurende Geranium

Geurende geraniums zijn hemelse geurende bloeiende planten die inheems zijn in Zuid-Afrika. Ze zijn heel eenvoudig om zowel binnens-als buitenshuis in potten alsook de bodem groeien. Als je plant deze geurige planten, bent u in voor een zoete geur te behandelen het hele jaar door. Echter, het is ook uw verantwoordelijkheid om de geurende geranium planten te beschermen tegen vorst in de winter.
Geurende Geranium Wetenschappelijke naam
De correcte naam voor geurende geranium is Pelargoniums. These geurende Pelargoniums behoren tot dezelfde familie Geraniacea dat het geslacht Geranium en Erodium omvat. Er zijn vele soorten die behoren tot geslacht Pelargonium, weinigen die geur, terwijl sommige zijn geurloos. Tijdens de vroege jaren 1600, werden de geurende Pelargoniums meegebracht uit Zuid-Afrika naar Nederland en Engeland. Geraniums hebben vijf kroonbladen, maar pelatgoniums zijn de mooie bloembladen, die gegroepeerd zijn, zodanig dat er twee bovenste blaadjes en drie onderste bloemblaadjes. De bovenste blaadjes zijn meer levendige in kleur en de geraniums have gelijkmatig gevormd en op regelmatige afstand bloemblaadjes. De term 'geranium' wordt vaak gebruikt om planten van beide geslachten te beschrijven. Laten we ingaan op de details van hoe geurende geranium planten groeien.
Hoe Geurende Geranium planten groeien?
Geurende geranium planten behoren tot het geslacht Pelargonium dat een geurige abrikoos releases, roos, appel, mint, citroen, chocolade pepermunt, kalk, citrosa, gember, pauw, kaneel, nootmuskaat en nog veel meer aroma's. U kunt een verscheidenheid van grootte, vorm, kleuren en geuren geurende geranium planten die uw smaak past. De bladeren van geurende geranium planten zijn ook zeer kleurrijk en kan worden gebruikt om geurende geranium thee en salades te maken.
Geurende geraniums groeien tot een hoogte van 1 tot 2 meter en kan gemakkelijk worden geteeld in containers en potten en zelfs tuingrond. Ze volgen een offerte eeuwige levenscyclus en moeten de volle zon of helder licht te groeien. Kan je geurende geranium's zaden of stekken van de lokale kleuterschool voor container tuinieren of voor tuinieren buitenshuis. Bij het kweken in openlucht, moet de plant worden gekweekt op een zonnige locatie met een leemachtige, goed doorlatende grond. In het geval van potten, moet u gebruik maken leem-gebaseerde compost aan geurende geraniums groeien.
De grond moet vochtig worden gehouden, niet droog of nat. Je moet het water de plant uit de bodem om te voorkomen dat natmaken van de bladeren. De kamerplanten moeten worden gevoed met plantaardige meststoffen om de andere week. U kunt zelfs feed kalium-rijke meststoffen aan bloem groei te bevorderen. Aan de zijkant van de planten in vorm door knijpen weer tips in de herfst en het verwijderen van de uitgebloeide bloemen. Geraniums zijn gevoelig voor witte vlieg aantasting, dus het snijden controleren voordat ze planten in uw huis. In zone 8 en hoger, zijn de geurende geraniums geteeld als vaste planten en moet binnen worden gekweekt in de zones 7 en lager. U kunt meer lezen meer over geurende geranium zorg.
Geurende Geranium Gebruikt
Geurende geraniums worden gebruikt in vele verschillende dingen zoals geurende geranium thee, gebak, jam, wijn, zalven en parfums. The geurende geranium bladeren worden gebruikt als aroma's en toegevoegd aan een pot suiker. De laag bladeren is bedekt met een à twee lepels suiker. Dan nog een laag bladeren is toegevoegd en dat is weer bedekt met een andere laag van suiker. Zodra de pot vol is, moet worden bewaard op de vensterbank in de zon. Na een paar dagen zeef de blaadjes en je krijgt geparfumeerde suiker geïnduceerd als gevolg van de geurende bladeren van geranium.
Geurende geranium bladeren en bloemen kunnen worden gedroogd door het afsnijden van hun stelen en deze te plaatsen op het rooster. Dan houd het rek op een donkere plaats met goede luchtcirculatie of u kunt ze drogen in de oven ingesteld op laag. Then spullen ze in een zakje van kaasdoek en gebruiken als een potpourri.
U kunt zelfs gebruik geurende geranium bladeren op smaak gebak, gelei of als garnering ingrediënt. Veel kruidkundige use geurende geranium etherische olie in parfums, colones en zelfs geurende zeep. Ze worden ook aanbevolen voor medicinale doeleinden, zoals aromatherapie en wellness massage.
Dit was wat informatie over geurende geraniums. Zodra u een geurende geranium planten groeien, wordt u aangesloten op het hemelse geur die het produceert. Ik hoop dat je geurende geraniums groeien in uw huis en geniet van de geur, schoonheid en kleuring van deze zoete geurende planten.

No comments:

Post a Comment